Miért fordult el tőlem mindenki?
A régi barátaidat már sehogy, hacsak nem leszel híres és menő, gazdag.
De új jóbarátokat mág találhatsz és mivel a fogalmazásod alapján elég intelligensnek tűnsz, javaslom a további tanuláson gondolkodj el.
"És nem is akarom őket megismerni"-ez az, ami nekem nem tetszik, szerintem ebben a tekintetben változtathatnál a hozzáállásodon.
Meg tudom érteni a helyzetedet, hisz hasonlóban járok én is, mind barátok, mind tanulás terén. Azt tudom javasolni, hogy a barátaidra már ne várj. Aki egyszer elfordult tőled, az megmutatta, hogy nem lehet rá számítanod. És semmiképp se ess abba a hibába (melybe én is beleestem), hogy adsz nekik egy második esélyt stb.. mert mikor újra elkezdenek keresni, akkor valószínűleg csak valamilyen érdekből kifolyólag teszik ezt - így inkább engedd el őket! Akármilyen fájdalmas is ez az út, hidd el, ez az egyetlen, ami kézenfekvő.
Hiába áltatnálak, hogy majd itt-ott találsz barátokat, de ahogy elnézem, a te életed is igen ingerszegény, és az otthonülésből biztosan nem fog semmiféle baráti kapcsolat kibontakozni.
Azt viszont nem értem, hogy miért csak gyári munka van? Rengeteg álláslehetőség van, amiket el lehet végezni megfelelő kommunikációs készséggel/kiállással, ám egyetemi végzettség nélkül. Persze a nyelvtudás ezekhez elengedhetetlen. Ha mégsem megy a nyelv, akkoris próbálkozhatsz azért boltokban pl. pénztárosként, hisz ott elég sok ember vesz körül. Nem azt mondom, hogy ettől majd jobban leszel, de hidd el, egy depresszióra hajlamos embernek az a legnagyobb segítség, ha más emberek között lehet, és az a legnagyobb átok, ha egyedül ül otthon.
Szívesen beszélgetek veled, ha van még mondandód.
23f
OKJ-s képzések, tanfolyamok tudtommal nem csak szept-ben indulnak, hanem év közben is.
Meg mond valamit az fogalom, hogy keresztféléves képzés?
FEL A FEJJEL! Meg tudod oldani!
Attól még hogy egy intelligens ember vagy szerintem ha úgyis tudod hogy szeptemberbe vissza mész az iskolába akkor kereshetsz olyan munkát is ami egy kicsit kevesebb mint amit te képzeltél el magadnak. Jó persze most nem azt mondom hogy menjél el wc-t pucolni, de szerintem szűkös helyzetben a "nem a tökéletes" is jobb a semminél, és ki tudja lehet hogy új barátokat is szerzel. Gondolj arra hogy legalább lesz kedved visszamenni tanulni :D Tudom hogy nehéz de állj pozitívan néhány dologhoz.
A régebbi barátaiddal kapcsolatban meg ahogy írtad lassan végeznek így iszonyatosan sok a dolguk. Persze nem azt mondom, hogy ez jó és hogy ennek így kell lennie, de sajnos a vége minden sulinak húzós.
De mint mondtam fel a fejjel és hajrá. Drukkolok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!