Mit tennétek, ha egy barátotok félreérthető megjegyzést tenne egy FB-on megosztott képetekre, olyan értelemben, mintha többet akarna, de előtte már megbeszéltétek, hogy csak barátság lehet a kapcsolatotokból?
Kérdező, attól függ hogy ő nő vagy pasi?
A nők részéről általában tiszteletben van tartva a barátság fogalma, "általában"--- hangsúlyozom! Ez náluk ha eldöntött dolog, az nagyon ritkán alakul át érzelmekké! Pasik pedig néha többet látnak bele!
6 vagyok
Én letisztáznám vele, hogy hogyan is gondolta, és ha zavaró, vagy kétértelmű a megnyilvánulása, töröltetném vele.
Nekem nő barátom rengeteg bejegyzésemet, képemet, szivecskézte, vagy ölelős smilét tett alá, de tudtam hogy csak barátilag gondolta.
#6,7
Ő a nő, én vagyok a férfi, én voltam az, aki félreérthetően reagált, de ennél durvábbat csináltam, mint amit te írtál. Először még nem, de később szèpen le lettem építve. Azt írta, örüljek, hogy nem lettem elküldve a fenébe, mert más megtette volna.
7 vagyok
Mi az a dúrva? Hát pedig akkor ezen lépj túl, ő magára vette, leépített, nem válaszol gondolom. De legalább valóban nem akar többet a barátságnál kiderült, ha be is sértődött rajta. Ennyi, felejtsd el. Legyél férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!