Legjobb baratnommel megromlott a kapcsolatunk, van ertelme megmenteni?
tortenet lenyege hogy baratnom megtudta a legintimebb titkunkat ferjemmel amitol teljesen kiabrandult belolem, azt mondta ram sem ismer es nem tudja mar ki vagyok valojaban. Innentol tavolsagtarto lett velem, nem tudtuk tisztazni a dolgot.
Ö egy nagyon vallasos csaladan nott fel, a Károlira jart reformatus hittanoktato szakra, en ugyanott gazdalkodasra.
A viselkedese szamomra kepmutato mert en is megeriztem a titkat 3 eve, es nem itelkeztem. Lanybucsut tartottunk neki ami szamara tul jol sikerult , reszegen megcsalta a volegenyet de en nem iteltem el emiatt.
Nem tudom h a rossz hazassaga, irigyseg all- e a viselkedese mogott, vagy tenyleg ilyen kepmutato. Tudom jol hogy a ferje mar 1 eve nem er hozza...
A lenyeg most nem azon van h en mit tettem, nem oltem meg senkit, ez a dolog ram es a ferjemre tartozik csak.
Ti probalnatok kozeledi ezek utan felé? Adjak neki még 1 eselyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!