Az normális, ha lelkiismeret-furdalásom van?
Figyelt kérdés
A régi legjobb barátnőmmel már nem vagyok jóban kb. 1 éve. Akkor "zártam ki az életemből", amikor egyszer elutazott Londonba és ezért lelkiismeret-furdalásom van. Viszont nem csak simán elhagytam, hanem okom is volt rá. Nagyon rosszul éreztem magam mellette, mindig úgy kezelt, mint egy kis levakarhatatlan valakit, beszólogatott, amikor tudta, hogy nem esik jól és amikor meséltem neki a crushomról azt mondta, hogy ő levegőnek néz (ez nem is igaz). Most akkor én is bunkónak számítok, amiért az elutazása után már mindig leráztam, vagy nem?szept. 3. 12:18
1/4 anonim válasza:
Az 1-esnek mi baja?
Kedves Kérdező! Érzékeny, jó lelkű ember lehetsz, de ebben a helyzetben ne te érezd magad rosszul, nem vagy hibás semmiben.
2/4 anonim válasza:
* bocs, most már én vagyok az 1-es. Az imént még nem én voltam. :D
3/4 A kérdező kommentje:
#2 Tudom, láttam a legelső választ.
Egyébként köszi, én is úgy érzem, hogy nem vagyok annyira hibás, de mégis, amikor ránézek a volt legjobb barátnőmre, akkor rossz embernek tartom magam. De sajnos, hiába akarna újra barátkozni, annyira szomorú voltam, amikor a barátnőm volt, hogy már nem fogadnám vissza...
szept. 3. 13:50
4/4 anonim válasza:
Ne érezd magad rosszul, nem neked kéne, hogy lelkiismeret furdallásod legyen. Bunkó és tiszteletlen volt veled, te pedig ezt nem tűrted tovább, így ő már nem része az életednek - teljesen jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!