Miert nem erdeklek senkit?
Ha en nem hivom fel az ismeroseimet, nem irok nekik, nem hivom oket, akkor magatol soha senki nem ir ram, nem keresi a tarsasagom - hacsak nem kell nekik valami.
nem tudom mit csinalhatok rosszul, miert nem akar velem senki baratkozni.
Eddig lelkesen kerestem masok tarsasagat, de mostanra besokkaltam es nem hivtam senkit - a telefonom 3 honapja teljesen nema.
Ha anyam es a noverem nem keresne neha, neha akkor teljesen be lennek fordulva.
Jól teszed, ha nem építed tovább ezeket a látszat barátságokat.
Biztos van olyan, akinek tényleg fontos vagy. Azokra koncentrálj.
Miből szokott állni a beszélgetés? Tudsz is ezekről az úgynevezett barátaidról valamit ami nem a nevük, a lakcímük meg a szakmájuk? Vagy csak magadat erőszakolod rájuk, hogy valaki meghallgasson?
Ez egy elég gyakori eset szokott lenni mikor az emberek panaazkodnak hogy nem keresi őket semmi.
Mindenrol, sajat eletunkrol, lelkiekrol, politikarol, muveszetrol stb stb
ha en keresem oket, akkor nem zarkoznak el a talalkozotol, voltunk egyutt nyaralni is tobbszor is, ha megszervezem megyunk egyutt szinhazba, tarsasjatek partykat szervezek, ahova mind szivesen eljott, es elveztek is a talalkozokat.
szoval emiatt nem ertem, hogy ha en nem jelentkezem, akkor nemhogy programot nem szerveznek velem, de fel sem hivnak, hogy nincs-e valami baj, vagy akarmi.
Akkor lehet hogy lusták...
De az sem mindegy, hogy csak szórakozásra vagy jó...vagy,barátnak is...sajnos úgy tűnik csak az egyikre.
Viszont barátságot kierőszakolni nem lehet vág, magától van vagy nince
Én mostanába “szelektáltam” ki az ilyen barátaim, volt akit egy éven keresztül csak én kerestem, attól független nagyon jól elvoltunk, meg minden, de ő egyszer nem írta le, hogy találkozzunk amióta én nem hívtam azóta csak messengeren beszélünk, aligha. Ha akar majd hív, én már nem. Másik barátnőm is ilyen volt, neki csak lelki szemetes voltam, utána lettek új baráti, elkezdett leszarni, miközben én voltam neki ott mindig 2 éven keresztül, őt kerekperec elküldtem a p*csaba, megsértődött, nem érdekel. Sokkal jobban érzem magam így, van egy párom, egyetlen egy barátnőm, pár haver. Tökéletes. Ne érdekeljen, szakítsd meg a kapcsolatot. Jobb lesz.
Puszi🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!