Visszatérni egy régi baràthoz aki csalódàst okozott
igen vagy nem?
Attól függ mennyire álltatok közel egymáshoz és milyen csalódást okozott.
aug. 26. 22:26
2/24 A kérdező kommentje:
Cserbenhagyas,talalkak lekorlatozasa
3/24 anonim válasza:
Az előttem lévő jól mondja. Igazából ha megfelelően lekommunikáljátok akkor szerintem probléma nincs. De az is benne van a pakliban, hogy “aki egyszer megteszi, többször is megfogja”. De ez nem mindenkire igaz:). Van olyan barátság ami mindent legyőz. Az én legjobb barátnőmmel pont ilyen a kapcsolatunk:)
aug. 26. 22:33
4/24 A kérdező kommentje:
3.Igen a jo kommunikacio fontos lett volna.Az hogy ismetlodnenek dolgok igen sajnos az tud ugy lenni.Nektek volt komolyabb konfliktusotok?
en nem ternek vissza. nekem is volt ilyen ember az eletemben, kizartam belole es hoppa kiderult hogy nem erdeklem ot es kihasznalt.
aug. 26. 22:40
6/24 anonim válasza:
3-as vagyok. Igen volt komolyabb konfliktusunk,amikor már tiltásig ment a dolog. De ezt is megbeszéltük és változtattunk. Idősebb fejjel más sokkal másképp látunk mindent szerencsére:)
aug. 26. 23:01
Akkor érdemes visszatérni bárkihez, ha a fogkrémet is tökéletesen és maradéktalanul vissza lehet tömni a tubusba !
Nálam ez az elv, mindenkinél - ebből csak hasznom lett az életben eddig.
aug. 27. 04:46
8/24 A kérdező kommentje:
6.nagy valtoztatasra volt sziksegetek?
Az eddigi tapasztalatok alapján: nem.
3 különböző régi baráttal próbáltuk ezt a fajta "visszatérést", egyik sem maradt meg. Volt olyan, akivel megbeszélni sem nagyon sikeredett a dolgot, egy másikkal egy darabig mentek a dolgok, bár inkább döcögősen, aztán elhalt az egész. A harmadikkal meg tudtuk beszélni, kifejezetten szuperül is megvoltunk, majd elhidegültünk és csak szülinapi köszöntések maradtak éveken át. Aztán történt vele valami, és kiírta Instagramra, hogy a "gonosz embereket törli az életéből, ennek első lépése meg az volt, hogy ezeket az embereket szépen ki is követte ott" - köztük engem is.
aug. 27. 10:05
10/24 A kérdező kommentje:
9.igen félő,hogy ilyenkor vagy a bizalom nem àll vissza vagy újból ismétlődnek régi dolgok.Ritka esetekben talàn rendezhető a dolog ha mindketten személyiség vàltozàson mentek keresztul
Kapcsolódó kérdések: