Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valakivel volt már ilyesmi?...

Orsii4 kérdése:

Valakivel volt már ilyesmi? (Lennt)

Figyelt kérdés
Sokáig nem irogattunk a barátnőmmel és én most veszem csak észre hogy milyen rossz hatással van rám meg mindenkire kb és nem akarok vele lenni túl sokat de ő azt akarja hogy bestiek legyünk! Help!

aug. 24. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen valakivel olyan jol el lehet beszélgetni annyira szocializált, de kozben teljesen lehuz rossz fele vezet szerencsérlenebb is lettem miatta, valojában egy toxic ember.

Nem is egy ilyen van.

Akik olyanok hogy valahogy egybol fel lehet velük oldódni szabadon tudsz beszélgetni kellemes es nem fárasztó a társaságuk, de észre se veszed, hogy valójában mérgeznek belevisznek a rosszba meg stb csak azt hogy jé rossz irányt vett az életed.

aug. 24. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
*Ja es nekem ezek sima kollegák csak.
aug. 24. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nos egy emberi kapcsolat fele/fele arányban működhet egészségesen. Ha te nem akarod, akkor neki ezt meg kell értenie, hogy nem fog működni.
aug. 24. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen.

Nekem is legjobb barátnő volt. Mikor közel álltunk akkor nem láttam hogy milyen mérgező, bunkó. Utána kicsit eltávolodtunk és akkor felnyílt a szemem.

Nem is élveztem utána úgy a társaságát. Szerencsére engem a ballagás mentett meg. Utána külön gimiben tanultunk.

aug. 24. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, ő szintén a legjobb barátnőm volt. 1 hétig nem ment iskolába - akkor jöttem rá, mennyire nem tisztel, milyen bunkó megnyilvánulásai vannak, és, hogy neki inkább vagyok lelki szemetes.

Míg nem voltunk egymás társaságában, rájöttem, mennyivel jobb nélküle, bármennyire rossz is ilyent leírni. Utána már én sem tudtam többé élvezni a vele töltött időt. Akkor kezdtem óvatosan szóvá tenni nála, hogy nekem már kicsit sok az a negatív dolog, amit kéretlenül rám önt. Vagy eljátszotta, hogy nem hall engem, vagy veszekedni kezdett. Párszor próbáltam még megbeszélni vele a dolgot, de nem volt rá vevő. Aztán az egyik ilyenből kerekedett egy nagy veszekedés, amit bár ballagás után megbeszéltünk valamelyest, a barátságból nem maradt semmi sem.

De még ennek tudatában is inkább azt mondanám, próbáld meg vele megbeszélni, hogy mi az, ami zavar benne, és, amin szerinted tudna változtatni.

Azonban, ha úgy érzed, nem képes változtatni, akkor mondd meg neki, hogy neked ez így, ebben a formában nem megy. Nehéz beszélgetés lesz, de ez lenne a legtisztább.

aug. 24. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:

bestiek?

Mármint Pestre akar veled költözni csak elírtad, vagy bestie, mint best friend, csak túl ostoba vagy hozzá, hogy angol szavakat keverj a magyar mondatba?

Előbbi esetben, ne költözz mások miatt, ha neked ott nincs meg a célod, vagy máshol szívesebben lennél, nem lesz jó vége.

Ha utóbbi, akkor meg kellene kicsit olvasgatni arról, mi a barátság, semmiesetre sem úgy működik, hogy kijelentem, hogy ki a barátom és ki nem, és majd a másik ennek megfelelően igazodik

aug. 24. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!