Barátkozós, ismerkedős Discord szervereket kuldenétek? 21L
Figyelt kérdés
aug. 20. 17:17
2/9 anonim válasza:
Engem is érdekelne. Főleg, ha gamer témájú. :) 24L
3/9 anonim válasza:
Nekünk a haverokkal van egy amin jó páran vagyunk, szoktunk együtt gamelni, vagy dumálni. Nem kifejezetten haverkodós DC, de vagyunk rajta páran és néha csatlakozik egy-egy új tag.
Régebben voltam ilyen "barátkozós" DC-n, de elég hamar kihalt. Pedig amúgy nem voltak hülyék ott, jókat tudtunk dumálni.
4/9 anonim válasza:
#3 De gondolom ott barátok visznek be barátokat, így lehet fura lenne ha egy csapat idegen a GYIK-ről megrohamozná a bandát. xD
5/9 anonim válasza:
#4:
Random idegeneket szoktunk játék közben megismerni és őket hozzuk be általában. Néha még 1-1 angol is van.
6/9 A kérdező kommentje:
Na látom elvagytok itt xD de szervert meg senki nem írt he. Dumcsizzatok csak.... nyugodtan....
aug. 20. 19:54
8/9 anonim válasza:
kuldjetek nekem is egy invet, az osszes dc szero ki van halva, amin rajta vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!