Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van értelme így vagy engedjem...

Van értelme így vagy engedjem el? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Hosszú lenne ide minden részletet leírni így csak összefoglalnám. Egy fiúval összeismerkedtem egy társaságon keresztül. A társaság szétbomlott, de a fiúval jól kijöttem. Kiderült, hogy ő többet akart viszont én közöltem, hogy csak barátságot szeretnék. Ő mondta, hogy nem probléma jófej vagyok, így mi lenne ha megmaradnánk barátok és csatlakoznék az ő társaságához (videójátékozni). Barátok híjján örültem ennek és mindenkivel jól ki is jöttem. Már jó pár hónapja a csapat tagja vagyok és elég hosszú időbe telt, míg ez a fiú "lemondott rólam" és új barátnőt talált. Múlt héten pénteken végre találkoztam a csapat minden tagjával erre egy másik tag (akivel azt hittem szoros barátságban vagyunk) szerelmet vallott és úgy érzem ezzel ellehetetlenítette azt, hogy a csapat igazi tagja legyek. Most akkor távoznom kell a csapatból, mert visszautasítom és utána halál kínos lesz? Ő azért elég központi alak, így a társaság biztos mellette állna ki, pláne így hogy az első fiút is kikosaraztam. Esélytelen lenne lányként bekerülni egy baráti társaságba, mert akik videójátékoznak 90%-ban fiúk és (ezek szerint) nincs fiú-lány barátság?
aug. 19. 20:07
 1/1 anonim ***** válasza:

"Most akkor távoznom kell a csapatból, mert visszautasítom és utána halál kínos lesz?"

Ezt vele beszéld meg. Utasítsd vissza, aztán kérdezd meg, hogy neki, hogy könnyebb felejteni, zavarja-e, ha maradsz. Valakinek sikerül elengednie úgy, ha ott maradsz mellette, valakinek pedig tényleg távolság kell, hogy többet ne is lásson. Vele beszéld meg.

"Ő azért elég központi alak, így a társaság biztos mellette állna ki, pláne így hogy az első fiút is kikosaraztam."

Ennek nincs értelme, mi az, hogy mellette állnának ki? Kényszerpárkapcsolat? :D Nincs ilyen, nem tudnak tenni semmit. Üljetek le, beszéljétek meg szépen, ahogy fentebb is írtam, hogy mi a jó neki, s annak megfelelően alakulnak majd a dolgok.

"nincs fiú-lány barátság?"

Van, de nyilván, ha van közös érdeklődési kör, akkor azonnal vonzóbb lesz egy lány egy fiú szemében. Én a küzdősportokat imádom, így azonnal vonzó lesz az összes lány, aki űz ilyet. Nyilván nem leszek rögtön szerelmes, de ha emellett minden más is stimmel, akkor könnyen kialakulhat vonzalom. Te videójátékos lány vagy, ritka, mint a fehér holló, azonnal vonzó leszel a kocka fiúknak, s onnantól kezdve idővel simán kialakulhat vonzalom náluk is. Sajnos ez ilyen. 🤷🏻

Ez amúgy ne vegye el a kedved a barátkozástól és társaságba járástól. Azért csak nem minden fiúnak te kellesz, bár nyilván fiatalabbak között gyakoribb lesz ez a jelenség, mint mondjuk pár év múlva.

aug. 20. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!