Mit adhatott neki az az idegen? Lehet még tenni valamit, vagy már maradandó lesz a hatása?
Egy barátom kért idegentől cigarettát. Miután elszívta, hirtelen rosszul lett, majd néhány perccel később erősen felpörgött, és az éjszaka folyamán egyáltalán nem tudott aludni. Később zavart állapotba került, ezért kórházba vitték, ahol több vizsgálat után rehabilitációra is szükség volt. Sajnos nem derült ki, hogy pontosan milyen drogot tartalmazhatott a cigaretta, és már arra sem emlékszik, ki adta neki.
Azóta napokig nem alszik, folyamatosan beszél és teljesen zavart. Otthoni környezetben 24 órás felügyeletre van szüksége. Sajnos nem voltam vele, de egy másik ismerősöm elmesélte, mi történt. Aggódom, hogy ez az eset tönkreteszi az életét. Soha nem drogozott, és nem is tervezte, de nem tudta, hogy mi volt a cigarettában. Nem értem, miért fogadott el cigarettát egy idegentől.
Ha ez igaz sztori akkor elég súlyos mi honnan tudnánk rá a választ itt? Az orvosokat kéne megkerdezni.
Ha kamu, akkor ki olyan beteg hogy ilyeneket talál ki? Ennyire unalmas az élet?
Sajna nem kamu.
Atert is irtam ki mert nem tudtam, hogy 1 drog egyszeri használata okozhat ilyet
Érdeklődni kéne hogy tisztul e a szervezete. De esélyes hogy lesz valami maradandó. Annyi féle drog van és van aki rosszabbul reagál mint másvalaki.
Tényleg nem kellett volna elfogadni azt a cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!