Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Reg nem latott baratnomet...

Reg nem latott baratnomet elhivtam egy kavera de egy idegennel jott?

Figyelt kérdés

Osszefutottam egy regi baratnommel es felajanlottam hogy kavezzunk egyutt. Majd a talikor megjelent egy masik baratnojevel akit en nem is ismerek. Mondta hogy vele is regen talalkozott. Nos en arra szamitottam hogy melyebb dolgokrol is beszelunk de mivel ott volt ez az idegen az egesz olyan bajcsevely hangolatu volt. Meg sem hivtam a kavera.

Olyan mintha mindkettobket le akart volna tudni a baratnom egyszerrre.

Szerintetek hogyan kellett volna helyesen viselkedni?

aug. 14. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Neveletlen, empátia nélküli embernek nem fogod tudni megtanítani az alapokat. Nem veled van baj. A másik oldallal. Elég komoly alaphiányok vannak nála.
aug. 14. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
6%

Mondjuk mondhattad volna neki hogy komoly beszédtémával keresed. Ez a kávézni hívás csak egy laza beszélgetést feltételez. Ettől független nem kellett volna így sem bejelentés nélkül vinnie valakit.

Én amúgy arra gyanakszok, hogy nem bízott benned, ezért gondolta legyen ott valaki vele.

aug. 14. 20:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem bizott? De hat evekig jartunk ketten programokra
aug. 14. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hívd meg mégegyszer és jelezd hogy ezúttal már kettesben talizzatok, ha lehet, mert komolyabb mondanivalód van.
aug. 14. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyezek az alaphianyokkal amit az 1-es mond.Ha meghivok valakit legalabb jelezze hogy jon vele mas is.Ez igy bunkosag,amugy is az lenne de akkor legalabb szol.Elkepzelheto sajnos hogy nem akarja annyira ezt a baratsagot azert viselkedett igy.Nekem is volt egy baratnom aki vegul jobban tarsasagban akart velem talalkozni meg hivjunk masokat is.Sertonek ereztem.
aug. 14. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem akart veled beszélgetni lelkizni vagy baráti alapon csevegni szerintem. Ez távolságtartás ha viszek vkit aki eszkoz arra hogy tarthassam a másiktol a 3 lépést.
aug. 15. 04:51
 7/8 anonim ***** válasza:
A 6.sajnos igaza lehet
aug. 15. 06:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy csevegtek egyet valami közömbös sz@rságokról, aztán gyorsan elköszönsz és lelépsz.
aug. 15. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!