Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet ezt a legjobban...

Hogy lehet ezt a legjobban kezelni?

Figyelt kérdés
Egy pár fős baráti társaságból, az egyik tag vonzódik a másikhoz, de nem rontaná el a dolgot a kellő bizonyosság nélkül. Meddig lehet ezt kibírni? Idővel meg lehet szokni, hogy tetszik neki az illető, de nem történik semmi?

aug. 13. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Türelemmel meg kell várni az ideális pillanatot.
aug. 13. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyenben részem, nekem tetszett egy lány a társaságból de én neki abszolút nem. Amíg együtt járt a társaság hétvégente addig igazából barátként kezelt, de én mindig arra gondoltam de jó lenne, ha több lehetne és csak kettes programra nem jött el velem. Szerintem tudta, hogy tetszik nekem, de jól kezelte a dolgot és esélyt sem adott arra, hogy reménykedjek. Szar volt, főleg mikor arról beszélt, hogy milyen gáz csávókkal randizgat, én meg aki normális lennék nem vagyok jó. Elköltöztem, azóta nem tudom mi van vele. Nem beszélek már abból a társaságból senkivel.
aug. 13. 10:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó terv. Csak nehéz barátként kezelni valakit aki tetszik. És így viszont a "túl kedveskedés" ellensúlyozására, én például egyre bunkóbb és távolságtartóbb módon kezdek viselkedni.
aug. 13. 10:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom második válaszoló. Én is átéltem már ezt. Mondjuk akkor eléggé ki is használt érzelmileg, mégse kellettem.
aug. 13. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok,

Szerintem le kell zárni ezeket a barátságokat, mert amíg benne vagy addig nem adsz esélyt valaki másnak.

Az érzelmi kihasználás az más, az már gáz a csaj részéről, én innentől amúgy sem foglalkoznék vele és Te is jobban jártál, hogy nem lett köztetek semmi.

Engem nem használt ki semmilyen formában, de egyszer melóztam náluk egy egész napot ingyen, tetőt cseréltünk a családjával. Az anyukája még mondta is, hogy milyen kedves srác vagyok, miután nem hagytam őt fizetni és közben igazgatta a lány haját, neki meg olyan haggyámá’ feje volt. 🤣 Próbálkoztam mindennel, de egész nap ki se jött hozzám, tudtam én, hogy nincs esélyem, de a segítséget nem bántam meg.

aug. 13. 10:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Szomorú. :/
aug. 13. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a lányt nem bánnám, ha nem nem, ez van de ha nem akarsz vele találkozni, akkor keresned kell úgy társaságot és az nem lesz könnyű.
aug. 13. 11:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Én szeretnék a társaságban is maradni, meg találkozni is vele. Csak fura ez a viszonyulás, és nem akarom, hogy rossz irányt vegyen. Mert viszonylag gyakran vannak a találkozások.
aug. 13. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!