Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lenne erre a reakció?

Mi lenne erre a reakció?

Figyelt kérdés
1 hónapon keresztül arra vártam hogy a párom haverja szóljon hogy le lehet hozzá menni a Balatonra. 3 hetes szabadságot ki tudtam venni, holnaptól már megyek dolgozni. Erre a párom haverja bejelentette hogy jövő héten lehet jó lenne neki ha lemennénk hozzá. Párom ráér tulajdonképpen, homeofficeban dolgozik. Nekem nem lenne jó. Még rajtunk kívül lenne egy ember, ő munkanélküli. Így csak a péntek-szombatokra tudnék lemenni. 2 hónapja amikor szó volt erről azt mondogatta a párom haverja hogy jaj egy hónapot is lent lehetnénk...
aug. 11. 22:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Ez van
aug. 11. 22:16
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Tudta hogy szabin vagy? Szerinted van rá esély hogy direkt úgy időzítette hogy neke már ne legyen jó csak a párodnak?

Amúgy lehet hogy akkor mikor felajánlotta csak beszélt a levegőbe, nem gondolta komolyan.

Párod vágyik le? Még úgy is menne hogy te nem tudsz menni?

Hát ha nagyon számolok rá hogy majd szól és megyek aztán pedig olyan későn szól hogy nem opció rosszul esne. De ez van ahogy az egyes írta. Most nem tudsz már mit tenni.

Szerintem itt az a kérdés hogy a párod menni akar e nélküled is. Ha igen akkor nekem ez úgy jönne át hogy engem alapból nem terveztek be, kanbuli lesz.

aug. 11. 22:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A párod haverja mondott valamit a nyár elején, te meg készpénznek vetted.

Jelzem, a "jövő héten lehet jó lenne neki" sem jelent biztosat.

aug. 11. 22:35
 4/12 A kérdező kommentje:

úgy ment le a haver Balatonra hogy előtte szakított a csajával és kettő haverjával letelepedett az utóbbi 2 hétre. gondolom az kanbuli volt.

amikor ígérgette hogy lent leszünk még mondta is nekem hogy a már ex barátnőjét megtaníthatnám lent a balatonon palacsintát sütni.

mindig jöttek a kifogások hogy miért nem jó: az anyja lent van, most a haverok vannak lent stb stb.

párom lemenne, mert rengeteget dolgozik és kijárna neki is a paneldzsungelből egy kis szabadság. el is engedném, nem zavarna a kanbuli. plusz sokszor volt az hogy így négyen (párom, haverja, munkanélküli, plusz én) mentünk inni meg ilyenek, bírom mindkettőt valamennyire. eleve úgy lett volna hogy 3 pár (mi ketten, munkanélküli+csaja, plusz a haver aki szakított a csajával) lesz lent, mert van a nyaralóba 3 hálószoba.

nem gondolnám hogy párom részéről bunkóság lenne lemenni, de közbe én is levágyom azért. legutoljára 1 éve voltam lent balatonon fürdeni, az is egy délutánra volt.

aug. 11. 22:39
 5/12 A kérdező kommentje:

#3 konkrét meg volt beszélve hogy július második hetétől lennénk lent a mai napig.

utána eltolódott 1 héttel mert anyu lent volt. utána azért mert más haverokkal ment le a szakítás után beb.szni.

aug. 11. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már kár rágódni, vagy mit vársz tőlünk, hogy valaki meghívjon nyaralni a Balatonra???
aug. 11. 22:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nemrég szakított pont egy vendég nem hiányzik a nyakába

Bár így hogy részletezted, hogy konkrét megvolt beszélve dátummal és utána csak a kifogások jöttek... lehet nem akart megbántani hogy nyíltan kimondja hogy ne gyere, inkább terelt

Viszont így az elég genyó, hogy nem volt egyenes.

Veszítenék a bizalmamból felé, nem hinnék úgy a szavának

Ezek után én biztos nem hoznám fel hogy mikor mehetek meg hadd menjek már meg hogy de megígérted...

aug. 11. 22:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szakított a csaja, nem épp turbékoló párokra vágyik nyaralás alatt.
aug. 11. 22:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg mit vársz?

Nem jött össze az ingyen nyaralás, mert a tulaj mással töltötte inkább a szabadidejét.

Tologat, mást látott szívesen inkább, de van ez így, jó, hogy nem vágod a képébe. A 3 hét alatt pont le tudtál volna menni önállóan is a pároddal.

aug. 11. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégén majd csatlakozol (vagy amikor a munkaszüneti napod van). Ez van...
aug. 12. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!