Ha ki szeretném önteni a lelkem a GYAK a legjobb hely erre?
Igen a legjobb helyen vagy.
Na öntsd a bilit, halljuk mi nyomja a galamb lelkedet. :P
3
Jól van, akkor pontozz fel. :P :D A 2-eske voltam. :D
Nem GYAK hanem GYIK, mert gyakran ismételt kérdések.
A kérdésedre válaszolva, kategóriától függ. Ebben a kategóriában a kérdések java ha igaz, megeszem a kalapom. Tényleg nehéz elhinni, hogy valaki félelem nélkül kiír egy kérdést egy aktuális dologról, olyan részleteket leírva, amiről magára ismerne az, akiről szó van.
Egyszer volt kérdés, ami alatt elmesélték páran, hogy tényleg nem aktuális kérdéselet tesznek fel. Van aki régi eseteket ír le, mert kíváncsi, hogy mit reagálnának rá vagy így próbálja feldolgozni, van aki a másik szerepben írja ki a történetet (pl ha ő régen zaklatott valakit, akkor a kérdésében ő a zaklatott fél), van aki aktuális kérdést próbál kiírni, de teljesen átkölti, hogy ne ismerjenek rá, van aki meg túl sokatagyal és kitalál szituációkat, amiket megkérdez.
Hogy hol kapsz lelkisimit, talán a barátok alkategória az főképp, talán a munka és a tanárok.
Ahol a legtöbb támadás ér az a diéta kategória, ugyanis azt fogyókúrázók látogatják és én már csak tudom, milyen durva a fogyókúra, mennyire megterhelő lelkileg és mennyire kimerült az ember, amitől lobbanékonyabb, türelmetlenebb lesz és nehezére esik normálisan kommunikálni másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!