Az állítólagos legjobb barátom szülinapom előtt magamra hagyott, igaz barát ő volt egyáltalán? 20f
Egy év alatt, mivel egy városban éltünk így keveslem, 5x találkoztunk. Mindezek mellett állandóan csak a saját problémája érdekelte, ha történt velem súlyos dolog leírtam, végig se olvasta stb. Mindig csak akkor írt, ha ő csinált valamit, vagy történt vele valami, egyébként ha én írtam rá, órákig figyelmen kívül hagyta az üzenetemet.
Leírtam neki a problémát, egyfolytában hárított, meg szerinte ez nem probléma, én meg elmondtam neki, hogy ez elég szégyen, viszonylag, finoman, ő meg elkezdett sírni, hogy ne bánts már, közbe szó se volt, és letiltott, annyi se volt benne, hogy felköszöntsön.
Állandóan anotalkon vagy itt ismerkedett (macilaci vagy pedolaci néven), közbe engem ignorált.
Fáj, hogy magamra hagyott, mert nincs senkim, és ő tudja jól, ráadásul hülyének is érzem magam, mert rengeteg időt, pénzt, elszórtam rá, közbe ez a vége.
Ha vigasztal,akkor leírom, hogy életemben három ember volt,akit igaz barátomnak tartottam. Úgy eltűntek az évek alatt,mint a napkeleti sóhaj. Csak magukkal foglalkoznak, ugye énidő,minőségi idő, párjuk engedélyével szinte minden.
Nagyon komoly többéves barátságok voltak, mély emberi érzésekkel.És itt a végeredmény. Sőt,az egyik megírta - mert élőben három éve nem ér rá találkozni -, hogy mások a preferenciái,értsem meg.
Na persze,amikor a lelkecskéje sérült,mert a párja g.ciskedett vele,akkor jó voltam, mindjárt megtalált. Hiába !
Van egy régi mondás :
Az ellenségeimmel majd elbánok, de a barátaimtól mentsen meg a sors !
Nagyon igaz és ami szomorú, a családban is láttam rá sok példát :/
Ezért vannak, vagyunk sokan barát nélkül ...
F
Jaj,ez jellemzo az ilyen fergekre...ha mondanad nekik mi bant a jaj ne bants...mindig en vagyok a rossz vagy most ne beszeljunk errol nem jo a pszchio- fizikai allapotom...mondanak mindent csak ne kelljen felelosseget vallalni,tipikus aldozat parazitak.
Az utolso csalodasom ota ugy vagyok vele jobb tobbet egyedul lenni meg nem erzelmileg megelni a baratsagokat.Elso helyre onmagamat tenni,persze nem azt mondom onzonek kell lenni de a bizalmat fokozatosan epiteni es ha latod valamin kicsit tullepnek attol tovabb nem engedni hogy menjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!