Szerintetek szégyel, nem akarja égetni magát velem vagy tényleg csak védeni akart?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel nem sok időnk van együtt lógni az időbeosztásunk miatt, amikor én vagyok szabad neki van programja, amikor meg ő nekem van, a suliban meg mivel más osztályba járunk nem mindig egyszerű lógni, őt meg hétvégente nem nagyon engedi el az apja sehova. Kitaláltam hogy beíratkozom táncolni oda ahová ő jár. Támogatónak tünt az ötlettel. Meg is történt a beiratkozás végül. Aztán pár napja rám írt hogyha jövök ne vegyem már fel a színes karkötőim mert melegnek nézhetnek azt meg nehezen tolerálja a balett csoport ahova jár és nem akarja hogy bántsanak stb. Napok óta azon gondolkodom hogy most szégyel e, engem véd, esetleg magát védi hogy nehogy bántsák hogy egy "ratyit" (ő szavaival élve) vitt oda. Szerintetek? 18l2024. júl. 31. 19:49
A kérdező szavazást indított:
téged véd
szégyeli ahogy öltözöl
magát védi
egyéb (leírom)
23 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ha temetesre oltozol,ugy mindenhol megfelelo lesz az oltozeked.
2/4 anonim válasza:
Majd megismered a tánccsoport tagjait és meglátod. Ha tényleg felszínes, homofób emberek, akkor félt. Ha viszont nyitott, elfogadó emberek, akkor csak szégyell.
De amúgy én elgondolkoznék mennyire is volt jó beiratkozni egy tánciskolába ilyen emberek közé, akik egy karkötő miatt képesek piszkálni.
3/4 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek a kettessel
4/4 anonim válasza:
Balett csoport? Ott a legkevesebb a homofób ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!