Szerintetek viszonzatlan szerelemből lehet barátság?
Először barátok lettünk. Aztán egyre jobb barátok. Aztán elkezdtem beleszeretni. Sajnos egyoldalú volt. Elképesztően fájt. De nem szakadt meg a kapcsolatunk, barátok maradtunk. Évekig tartott, de ma már teljesen túl vagyok rajta. Már csak emlékek az érzések.
Nyilván sok múlik a konkrét személyeken, a konkrét helyzeten. De van, hogy lehetséges.
23-as....2.oldalon írta hogy férfi.
Én 27 éves férfi vagyok, párszor volt már velem is ilyen viszonzatlan szerelem ahol bármit megtettem volna hogy csak barátok legyünk a lánnyal vagy ha csak heti 1-2 alkalommal de chaten dumáljunk...hamar rájöttem hogy csak a saját időmet vesztegetem mert mire ő már rég összejött egy másik sráccal és boldog volt addig én csak reménykedtem hátha egyszer...
24
Én is voltam ilyen szituban mint te. Felesleges reménykedni. Ha a nő is akarna valamit, egyértelműen jelezné! Úgyhogy felejtős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!