Szétszednek a barátaim, mit teheek ha lassan depressziós leszek ezért?
Figyelt kérdés
Kollégák, barátok, mindenki darabokra tép úgy érzem. Mindenki féltékeny a másikra, ha lemegyek cigizni az egyikkel megsértődik halálosan a másik, ha beülök valakivel kávézni véletlenszerűen akkor megintcsak. Bármi jót teszek nem elég, csak a pletykák visszamondások, ha szabin vagyok is azt kell hallgatnom bent ki mit mondott rólam. Hogy vessek ennek véget? Lassan nyugtatókon kell élnem mert aludni nem tudok. Persze biztosan én sem vagyok szent, de a lelkem fáj már.júl. 29. 17:11
1/5 anonim válasza:
Csak én érzem úgy, hogy kicsit nagyobbra fújtad ezt a problémát, mint amilyen?
2/5 anonim válasza:
Nem értem mi itt a gond, kicsit vicces hogy itt aggódsz az egészségedért, de közben cigizel. :D
3/5 anonim válasza:
Minden férfi téged akar a cégnél? :-)
Ez egy kicsit olyan dicsekedve panaszkodásnak tűnik.
4/5 anonim válasza:
Szóval az emberek hülyék, és te szedsz nyugtatókat. Hogy áll ez így össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!