Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem megy elfogadni az embereke...

Nem megy elfogadni az embereket, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gimnazistaként nincs baráti köröm, az egyetlen barátomat is nehéz elfogadni olyannak, amilyen, és ez helyzet nagyon rosszul hat rám és a tanulmányaimra. A barátom másik országban él, és kollégista, így nyáron egyáltalán nem találkozunk. Már 2 éve nem mentem sehova, barátkozni, bulizni (bár nem is vagyok az a típus) semmi. Csak haza és tanulok. De már az sem megy, hiányzik a társaság, a megerősítés, kezdem elveszteni minden motivációm. Mindezt azért, mert az embereket nem megy elfogadni olyannak, amilyenek. Meg akarom változtatni, hogy "jók" legyenek nekem. Természetesen ezt eddig nem vettem észre, és nem tudatosan tettem, de páran rávilágítottak erre és most nem tudom mit tegyek. Tud valaki segíteni?
2024. júl. 18. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem nem jók neked, hanem félsz tőlük. Tessék elmenni velük, és ne azzal töltsd az időt, hogy őket minősíted magadban.
2024. júl. 18. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Az az alapvető gond, hogy úgy gondolod, hogy az, amit te jónak gondolsz az az egyetlen és megkérdőjelezhetetlen jó.

Mások szerint más a jó, nyílván ez alapján is cselekszenek. Igazából ezt kéne elfogadnod.

2024. júl. 18. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Örülök, hogy ezt írtátok és nem szidtatok ahogy mások tennék. Ez megerősített abban hogy változtassak, köszönöm!
2024. júl. 19. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!