Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetne egy fekete...

Hogyan lehetne egy fekete barátom?

Figyelt kérdés
30 éves fehér férfi vagyok. Nem viccből kérdezem hanem teljesen komolyan. Honnan lehetne fekete barátom? Úgy értem barát barát, nem homokos kérdés. A filmekben sok fehér fiatal van jóban feketékkel, vagy épp a legjobb barátja fekete. Idehaza erre hogyan lenne lehetőségem? Egyáltalán vannak itt olyanok akik fekete afrikai származásúak és itt élnek magyarországon? Vagy van ilyen facebook csoport? Hol tudnék feketékkel barátkozni? Motorosok vannak? Mert az lenne a legjobb. Válaszokat előre is köszi,.
2024. júl. 12. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Amerikai filmekben, ja. Nalunk a romak a legnagyobb kisebbseg, ez alapjan kozuluk kell baratkoznod valakivel. Mibe hogy erre azt mondod, nem.

Amugy erdekes, nekem 12 evesen voltak ilyen otleteim, de en felnottem. Mit szamit a masik borszine?

2024. júl. 12. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Van az a vicc, hogy:

Nekem gyermekkoromban sok fekete barátom volt. Aztán anyám eladta őket.

2024. júl. 12. 23:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan munlahelyeken ahol Magyarországra érkezett külföldiek os elhelyezkednek akadnak ilyen bőrű emberek is.
2024. júl. 12. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!