Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem követ vissza?

Miért nem követ vissza?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy baráti társasága, amibe már én is beletartozom. Ez csak annyit jelent, hogy alkalmanként beülünk együtt iszogatni valahova, és néha jönnek az ő barátnőjük is. A srácokkal jól elvagyok, velük gyakrabban találkozom. Az egyikük barátnőjével is elég jól elvagyunk, de csak akkor beszélünk, ha ilyen összejövetel van. Egyébként ezen kívül engem nem keres, nem hív el sehova, de a társaságban más nőkkel már láttam együtt (pl együtt mentek egy városi programra, ilyesmi).

De volt rá példa, hogy négyesben, a lány a párjával, és én a párommal csináltunk közös programot.

Nemrég láttam fent ezt a lányt Instagramon, ezért bekövettem. A követést pár nap után fogadta el, és nem is viszonozta (ő nem követett be engem). Pedig elég sokmindenkit követ (500 körül) , köztük pl egy másik közös barátunk fiàt, vagy olyan embereket, akiket mindketten ismerünk, de a lány állítása szerint ő nem annyira ismeri (vagyis kevésbé, mint engem).

Tudom, nem ilyenekkel kellene foglalkozni, de engem negatívan érintett ez, mert úgy érzem, hogy ezek szerint ő csak megjátssza magát előttünk velem kapcsolatban. Egyébként nem adtam rá okot, hogy ne kedveljen, mindig kedves vagyok vele, és eddig mindig jól el tudtunk beszélgetni.

júl. 10. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A kedvelés meg a barátság nem ugyanaz. Én is kedvelek sok embert, de ettől még közelebbi barátságot nem szeretnék tőlük.

Ha nincs semmi konfliktus köztetek, akkor ne foglalkozz ezzel.

júl. 10. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egyszerűen csak nincs meg a szimpátia. Mivel te csak belekerültél egy már kialakult társaságba, ilyenkor ez előfordul. Velem is volt már ilyen és én is voltam már úgy valakivel, hogy a társaság kedvéért elvoltam vele, de magamtól sosem kerestem és nem jelöltem ismerősnek semmilyen oldalon. Nincs ezzel semmi gond.
júl. 10. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy barátom aki már sokszor pofára esett azzal, hogy messzemenő következtetéseket vont le abból, hogy ki követ vissza ki mennyit lájkol stb mert mindenkinél mást jelent ez. Szerintem ne rugózz rajta, légy vele továbbra is nyitott és kedves de figyelj a jelekre amiből hosszú távon kiderül hányadán állsz vele.
júl. 10. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer a saját fülemmel hallottam, amikor az exem baráti társasága arról beszélt, hogy az exem barátnőit sosem jelölik be semmilyen oldalon, mert úgy váltogatja őket, mint más a bugyit 😀 Utólag már tudom, tök igazuk volt.
júl. 10. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Istenem, de jó, hogy nem használok instagramot.
júl. 10. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

mi a kérdés?

a nők tényleg ilyen fa.zságokkal foglalkoznak?

ha ilyenekn kattogsz lemaradsz a lényegről,nem az insta határozza meg ki kedvel meg ki nem.

nem jelölt vissza mert le.zarja hogy mit csinálsz neten.

mi a gond ezzel?

júl. 11. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Bocs, az, hogy a pasid baráti társaságához tartozik nem jelenti azt, hogy barátnők vagytok.

Csak két csaj, akik épp véletlenül ismerik egymást, a barátaik által.

Én senkivel nem jópofiztam exem baráti társaságából nem jártam a csajokkal közös programra, mert voltak barátaim - nem ők.

júl. 15. 15:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Sehol nem írtam, hogy barátoknak kell lennünk. Azt kérdeztem, hogy miért nem követ vissza, ha olyan embereket is követ, akikkel sokkal kevésbé van jóban, mint velem?

De azóta váratlanul mégis bekövetett.

júl. 22. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!