Lányok, hisztek a heteró férfi-nő barátságban?
Sokszor volt már ez kérdés a gyakorin. Bennem mindig az merül fel, hogy aki rávágja, hogy nem lehet férfi és nő között barátság, az vajon az ellenkező nemű testvérére is rámászna?...
Szerintem az 1-es nagyon jól mefogalmazta, egyetértek, kell egy érettség hozzá, és nem mindenki éri el ezt a szintet. Nekem alap volt, hogy fiú, majd férfi barátaim is legyenek, már gyerekkoromtól fogva. A szexuális vonzalom nekem nem ott kezdődik, hogy a másik emberileg szimpatikus. De sajnos tudom, hogy a népesség jelentős hányada nem így működik...
Egyébként az, hogy bizonyos nők kijelentik, hogy nem barátkoznak férfival (kivéve melegekkel), az nem biztos, hogy szexista gyökerű. Lehet, hogy több rossz tapasztalatuk is volt, ahol férfi barátaik túl rámenősen vagy kellemetlenül próbáltak közeledni hozzájuk, és ezért így védik magukat.
Úgy volt jó barátom, hogy mindketten kapcsolatban/házasok voltunk. Vagy valamelyikünk legalább.
Egyébként életre szóló tartalmas beszélgetésben csak ellenkező neművel volt részem.
Nekem nagyon hiányzik most is egy ilyen beszélgetőtárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!