Miért hiányzik a volt barátnőm, miközben teljesen megváltoztunk?
Valahol természetes az, hogy hiányzik és valahol az is természetes dolog ez a dolog kettőtök közt elmúlt. Az embert sokminden formálja az élete során, és el kell fogadnunk a változást.
Nekem is volt számos barátnőm, de volt egy akivel 5 évvel ez előtt voltam együtt és számomra ő volt az, akit úgy mond "mindíg is kerestem az életben". Nos mikor vége lett a kapcsolatunknak, akkor az első évem az hangulat mentes volt, szó szerint. Ez után körül belül 2 évig volt olyan érzésem, mint ha még velem lenne. Nekem is vannak napok mikor rá gondolok, vagy csak eszembe jut. Még annak ellenére is, hogy nem vagyok fent közösségi oldalakon, nem követem az életét és nem is hallok felőle.
Nekem annó az nagyban segítette az elengedést, hogy elmondtam neki mint azt amit szerettem volna neki az életben utoljára elmondani. Mit érzek, mit gondolok és a többi amit nem akartam feleslegesen cipelni az életben.
Szóval mind a mellet, hogy elfogadod az ő másságát és azt, hogy jogunk van arra, hogy azok legyünk akik akarunk és azt tegyük amit akarunk, te is tedd azt amit esetleg úgy gondolsz, hogy utoljára elmondanál neki az életben.
Az ember sokkal jobban bánja utólag azt amit nem tett meg, mint azt amit meg tett és akkor rossz ötletnek tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!