Szethullott a kozepiskolai/egyetemi barati korotok?
Figyelt kérdés
Volt egy kb 10-12 fős kozepiskolai csapatunk, akikkel eleg gyakran talalkoztunk, de igy tobb mint 10 ev elteltevel szinte darabokra hullott. Ti gyakran talalkoztok az ott megismert baratokkal?2024. jún. 27. 06:29
12/14 anonim válasza:
Öten voltunk nagy haverok gimiben. Az egyetemi évek alatt még tartottuk a kapcsolatot, nyaralni is jártunk együtt, aztán szétszéledt a banda: ketten külföldön élnek, egy Budapesten, egy a Balatonnál, én meg maradtam itt, az Alföld közepén. Így persze nem lehetett összetartani a csapatot. Én próbálkoztam legtovább, de mikor háromnak is felesége, gyereke lett, beláttam, hogy nekem már nincs helyem az életükben. Utoljára öt éve, az osztálytalálkozón találkoztam kettőjükkel, meg Facebukkon ismerőseim, de az alig számít.
13/14 anonim válasza:
Én már senkivel se tartom a kapcsolatot. Asszonypajti sem. Tesóm sem. De akik volt osztálytársaim a közül a szülővárosunkban maradtak, ők tartják.
14/14 anonim válasza:
gimi 5 barát maradt egyetem 2 barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!