Szethullott a kozepiskolai/egyetemi barati korotok?
Középiskolai nem is volt, mert három különböző suliba jártam. Az egyetemi baráti kör meg még azelőtt szétesett, hogy végeztünk. Pedig az első két évben nagyon jó kis társaság volt, de az utolsó évre annyi ellenségeskedés lett, hogy mindenki kb két-három emberrel volt csak jóban a végére.
Volt két nagyon jó barátnőm, de az egyikük már azelőtt elköltözött többezer kilométerrel arrébb, mielőtt az egyetemet befejezte volna, és elég hamar megszakadt a kapcsolat. A másikkal még pár évig nagyon jóban voltunk, sokat jártunk össze, aztán valami gyerekes hülyeségen megsértődött, azóta nem igazán beszéltünk, ennek is már több éve.
Középiskolából 1 valakivel tartom a kapcsolatot, 1-2 havonta találkozunk.
Egyetemről szintén csak 1 valakivel, vele kb. 2 évente találkozunk és nosztalgiázunk egyet
Teljesen.
Gimiből kilépve az ottani társaság pár hónapig bírta, azóta (jövőre lesz 5 éve, hogy ballagtunk) csak 2 emberrel beszélek közülük. Igazából csak egy valaki van, akivel többet, a másikukkal pedig elvétve van egy "mi újság?" kezdetű beszélgetés.
Az egyetemi baráti kör meg már akkor felbomlott/széthullott, amikor különböző helyekre mentünk gyakorlatra. A legelső ottani baráti társaság pedig 2. évre szűnt meg, mert voltak, akik szakot és/vagy egyetemet váltottak, akik kibuktak. Az azt követő meg ugye gyakorlat alatt.
Ketten vannak, akikkel hébe-hóba sikerül egy-egy beszélgetés, de ez bánt, mert belük egyetem elejétől fogva jóban vagyunk, és nem gondoltam volna, hogy ennyire hamar ellaposodik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!