Szerintetek mennyivel szorosabbak a határok egy férfi-nő barátság esetén, mint egy nő-nő/férfi-férfi barátság esetén?
Most feltételezzük azt, hogy mindkét fél heteroszexuális.
Mik azok a dolgok, amik nálatok egy azonos nemű barátotokkal belefér, de egy ellentétes neművel már nem? (Bármivel kapcsolatban.) Mik a limitek?
Nem ez a kérdés.
A kérdés az, hogy ha van társunk ő el tudja e fogadni ha egy szép vonzó lány a barátunk, vagy egy jóképű pasi...
Én nőként úgy gondolom, hogy bár az esetek többségében egy kalap alá lehet venni a barátokat nemtől függetlenül, azért vannak olyan helyzetek, amiben máshol húzok határt egy férfi barát esetén, mint egy nőnél. Például nekem egy nőnél belefér, de egy férfinél nem, hogy:
-nálam aludjon, vagy én nála
-a kelleténél közelebb álljon hozzám (a férfiaktól automatikusan távolabb állok, akármilyen jó barátom is)
-ha kicsatolódott a melltartóm, segítsen becsatolni
-egymás előtt öltözni/ meztelennek lenni
-együtt, akár ketten strandra menni
És még sorolhatnám, ez csak néhány példa, ami most hirtelen kiugrott a fejemből. Ezek eléggé olyan példák, amik viszonylag ritkán fordulnak elő, viszont számolni kell ezekkel is, és ilyenkor én úgy gobdolom, hogy bizony határt kell húzni. 20/l
A strandal mi a konkrét gond?
A többi oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!