Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mennyivel szorosab...

Szerintetek mennyivel szorosabbak a határok egy férfi-nő barátság esetén, mint egy nő-nő/férfi-férfi barátság esetén?

Figyelt kérdés

Most feltételezzük azt, hogy mindkét fél heteroszexuális.

Mik azok a dolgok, amik nálatok egy azonos nemű barátotokkal belefér, de egy ellentétes neművel már nem? (Bármivel kapcsolatban.) Mik a limitek?

2024. jún. 26. 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyan az. Barát az barát.
2024. jún. 26. 02:43
 2/5 anonim ***** válasza:
43%

Nem ez a kérdés.

A kérdés az, hogy ha van társunk ő el tudja e fogadni ha egy szép vonzó lány a barátunk, vagy egy jóképű pasi...

2024. jún. 26. 06:19
 3/5 anonim válasza:

Én nőként úgy gondolom, hogy bár az esetek többségében egy kalap alá lehet venni a barátokat nemtől függetlenül, azért vannak olyan helyzetek, amiben máshol húzok határt egy férfi barát esetén, mint egy nőnél. Például nekem egy nőnél belefér, de egy férfinél nem, hogy:

-nálam aludjon, vagy én nála

-a kelleténél közelebb álljon hozzám (a férfiaktól automatikusan távolabb állok, akármilyen jó barátom is)

-ha kicsatolódott a melltartóm, segítsen becsatolni

-egymás előtt öltözni/ meztelennek lenni

-együtt, akár ketten strandra menni

És még sorolhatnám, ez csak néhány példa, ami most hirtelen kiugrott a fejemből. Ezek eléggé olyan példák, amik viszonylag ritkán fordulnak elő, viszont számolni kell ezekkel is, és ilyenkor én úgy gobdolom, hogy bizony határt kell húzni. 20/l

2024. jún. 26. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:

A strandal mi a konkrét gond?

A többi oké.

2024. jún. 26. 21:55
 5/5 anonim válasza:
Szerintem túl intim bikiniszerű ruhában egymás előtt mutatkozni. Társaságban/sokat takaró fürdőruhában talán nem vészes, de ez csak az én véleményem. 3-mas voltam
júl. 16. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!