Milyen nem mindennapi helyeket tudnék neki mutatni? (többi lent)
Figyelt kérdés
1 éve megismertem neten keresztül egy ír srácot (mindketten 27/F vagyunk), aki még sosem volt Magyarországon. 2 hét múlva eljönne hozzám Bp-re, de mindenképp olyanokat szeretne látni, amik nem tipikus turista látványosságok. Illetve nem csak Bp érdekli, akármi mást is megnézne az országban. Az utazkodás nem gond, mert van kocsi, szóval azzal mennénk.2024. jún. 24. 15:37
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és van egy 15 éves húga, aki nem biztos, de lehet, hogy jönni fog. Szóval ezt figyelembe véve kérnék javaslatokat 😄
2024. jún. 24. 15:41
2/5 anonim válasza:
Vidd ilyen elhagyatott helyekre. Mint Lipótmező.
3/5 anonim válasza:
Ha szeret urbexelni, a 2-es ötlete nem rossz, én elhagyott szovjet laktanyát javasolnék, vagy a Fekete-kastélyt Balatonedericsen (és ha már ott vagytok, a közelben van a Csodabogyós-barlang is, igazi kúszva-mászva bejárható hely).
4/5 anonim válasza:
Kicsit szukitsd le a dolgot. Mi érdekli? Természet? Épületek? Szórakozás? Milyen jellegű legyen a különleges dolog, amit mutatnál neki?
5/5 anonim válasza:
Thomán István utcai kilátó a 110 és 112-es busz végállomásánál. Nekem az az egyik titkos elvonulóshelyem.
A Bikás Park szintén kellemes környék és nem sablonlátványosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!