Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért volt ez sértő? Hosszabba...

Miért volt ez sértő? Hosszabban kifejtem lent:

Figyelt kérdés
Van egy személy, akinél mindig azt érzem hogy lenéz, volt hogy nem köszönt, csak az előttem lévőnek, volt hogy, olyanokat mondott hogy "fejezzem be", "hogy nincs semmi jellemfejlődésem", hogy ne idegesítsem, stb, ezek a dolgok engem bántanak, volt hogy megírtam neki hogy úgy érzem hogy lenéz, és azt mondta hogy neki ebből elege van ez az őt sérti, és hogy nem akar velem beszélni.
2024. jún. 22. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Szard le ezt a tahó csicskát. Miért érdekel ennyire a véleménye egy ilyen trógernek?
2024. jún. 22. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Köszönni nem tud, de azért ilyen megállapításokat tesz, hogy nincs jellemfejlődésed? Mondjuk erre lehetett volna mondani, hogy neked viszont elég sokat fejlődött rossz irányba, de hátha még nem késő...

Nem is értem amúgy ez miféle megjegyzés tőle.

Egyébként egy módja van ennek, ha egyáltalán nem keresed a társaságát. Ha muszáj, akkor köszönnék, de ezt leszámítva kb nullára csökkenteném a kommunikációt.

2024. jún. 22. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez ilyen tipikus egoista fazskalap megjegyzés, hogy ő csak menő és erős jellemű emberekkel közösködik. Tipikusan olyan ember, akit még nem vertek jól szájba, ezért nem tudja hol a helye.
2024. jún. 22. 17:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem egoista meg stb...

Rosszúl tettem fel a kérdést,

Szóval mi van akkor ha van egy személy, akivel beszélgetsz, de úgy érzed hogy alkalmanként lenéz, és ezt megemlíted neki, ő pedi emiatt nem akar többet beszélni veled?

Még egy kérdés, tegyük fel van egy haverod, aki azt mondja neked hogy "szerintem te lenézel engem" mit/hogyan reagálnál rá?

2024. jún. 22. 17:41
 5/6 A kérdező kommentje:
'ő pedig '
2024. jún. 22. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen érthető, hogy egy ilyen paranoid vád után nincs hozzád többet kedve. Most már tényleg lenéz, gratula, megdolgoztál érte!

Nem lep meg, az összes kérdésed azt mutatja, hogy hatalmas baj van a toronyban.

2024. jún. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!