Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez mennyire szép...

Szerintetek ez mennyire szép vagy fura dolog?

Figyelt kérdés

Bocsánat ha rossz kategóriáva teszem, nem tudom most ezt hova tegyem, na szóval...

Van egy barátnőm aki sajnos elhunyt és most az jutott eszembe hogy,hogyha majd az esküvőm lesz, mennyire fura lenne, ha úgymond neki tartanék egy helyet? Én úgy képzeltem el hogy majd el hívom az esküvőmre

Szerintetek mennyire szép vagy fura?

2024. jún. 19. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem fogsz egybehangzó választ kapni, mert van akinek szép, van akinek fura. Nekem fura. Talán egy nagyon közeli hozzátartozót el tudnék fogadni, édesapát, édesanyát, testvért, nagyszülőt, de mást semmiképp. Mondjuk azt sem tudom, hogy ezt most hogyan kell elképzelni. Melletted egy üres szék, vagy hogy?
2024. jún. 27. 12:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Valahol valamelyik asztalon egy hely lesz neki, ahol többi barátnőm lesz, akik ismerték őt is
2024. jún. 27. 12:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Mármint egy üres szék, meg egy teríték? Mert ott egy szabad szék, de arról még senki nem tudja, hogy az miért van ott. lehet egy felesleges szék vagy pótszék, akármiért lehet ott egy szék. Vagy rajta lesz egy mécses,vagy a neve, vagy honnan tudják hogy az az ő helye? Bocsánat hogy értetlenkedek, de én életemben nem láttam még ilyet, ezért nem értem
2024. jún. 27. 13:17
 14/14 A kérdező kommentje:

Valahogy úgy lesz, még nem tudom

Meg amúgy nem tartok az esküvőnél

2024. jún. 28. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!