Szerintetek ez mennyire szép vagy fura dolog?
Bocsánat ha rossz kategóriáva teszem, nem tudom most ezt hova tegyem, na szóval...
Van egy barátnőm aki sajnos elhunyt és most az jutott eszembe hogy,hogyha majd az esküvőm lesz, mennyire fura lenne, ha úgymond neki tartanék egy helyet? Én úgy képzeltem el hogy majd el hívom az esküvőmre
Szerintetek mennyire szép vagy fura?
Köszönöm
Már egyébként 4 éve ment el ő.
Közeli barátnő volt
Sajnálom.
Nem gáz abszolút, sőt!
Részvétem!
Szerintem is aranyos, kedves gesztus lenne. Nincsen benne semmi fura, szóval nyugodtan tedd ezt meg.
Miért lenne beteges?
Érdekel te ebbe mit gondolsz betegesnek
Más barátnőm is ismerte őt aki elhunyt
az elso kerdesed nem passzol a masodik kijelenteseddel, szoval erdekel hogy miert. Meg egy masik is irta, es fel is lettem szavazva mas altal. Nem csak egyedul vagyok aki ezt nem tartja normalisnak.
A reggelihez tartasz neki kulon szeket meg moziban is +1 jegy? Erted... abszurd. A gyasznak a modja nem ilyen, menj pszichologushoz az ilyenekhez, ez rettento. Most nyers es tenyszeru leszek, de egy halott illetonek akarsz rakni helyet? Igen szeretted, de nagyon el vagy borulva a gyasz miatt - szerintem - meg masok is ha veluk tortenne. Normalis ember a gyaszt nem igy kezelne. Probalna elfogadni, beletorodni, nem eroltetni hogy "meg mindig itt van" meg "a szelleme biztos itt lat" vagy valami hasonlo.
Gyaszolj, de ne igy. Itt is irjak a dolgokat, de a hatad mogott ki fognak beszelni valaki jot, valaki rosszat, de van egy erzesem, hogy tobb lesz a rossz, de rolad fog szolni az eskuvo, nem a baratnodrol. Fogadd el, vagy legalabbis probald. Ezt mar erolteted. Meg nincs is itt a hazassagod ahogy irtad es mar ezen gondolkozol.
Fogadd el, sirj, paroddal beszelj, menj a sirhoz ketten vagy tobben, beszeljetek at a multat. De ezt ne igy csinald, a te eskuvod lesz, egy elhunyt illeto akarmilyen kozel allt hozzad, mar nincs ott es nem is lesz. Es ezt magadban el kene fogadnod. Nekem is apam meghalt, mai napig gondolok ra, de ilyenekben soha nem gondolkodtam, hogy itt van mellettem vagy ott lesz mellettem. Batyam sem, noverem sem. Es szerintem sokan nem, mert elfogadjak.
Sajnalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!