Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez mennyire szép...

Szerintetek ez mennyire szép vagy fura dolog?

Figyelt kérdés

Bocsánat ha rossz kategóriáva teszem, nem tudom most ezt hova tegyem, na szóval...

Van egy barátnőm aki sajnos elhunyt és most az jutott eszembe hogy,hogyha majd az esküvőm lesz, mennyire fura lenne, ha úgymond neki tartanék egy helyet? Én úgy képzeltem el hogy majd el hívom az esküvőmre

Szerintetek mennyire szép vagy fura?

2024. jún. 19. 21:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez aranyos , és a másik oldalról biztos elfogja foglalni azt a helyet amit fenn tartottal neki 😊😊
2024. jún. 19. 21:38
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem egyáltalán nem fura, hanem egy becsülendő gesztus. Részvétem!
2024. jún. 19. 21:44
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Már egyébként 4 éve ment el ő.

Közeli barátnő volt

2024. jún. 19. 21:44
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

Sajnálom.

Nem gáz abszolút, sőt!

2024. jún. 19. 21:58
 5/14 Metionin ***** válasza:
83%
Igazából ezt szokták csinálni ha közeli, szeretett emberre emlékeznek, általában szülő vagy testvér de ha neked a barátnőd ilyen személy, akkor nyugodtan csináld meg.
2024. jún. 19. 22:01
 6/14 anonim ***** válasza:
20%
jesus fuck
2024. jún. 19. 22:04
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

Részvétem!

Szerintem is aranyos, kedves gesztus lenne. Nincsen benne semmi fura, szóval nyugodtan tedd ezt meg.

2024. jún. 19. 22:11
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
ez beteges.. hulyenek fognak nezni a hatad mogott... ertem a gyaszt, de ez mar tulzas.
2024. jún. 20. 11:08
 9/14 A kérdező kommentje:

Miért lenne beteges?

Érdekel te ebbe mit gondolsz betegesnek

Más barátnőm is ismerte őt aki elhunyt

2024. jún. 20. 14:27
 10/14 anonim ***** válasza:
30%

az elso kerdesed nem passzol a masodik kijelenteseddel, szoval erdekel hogy miert. Meg egy masik is irta, es fel is lettem szavazva mas altal. Nem csak egyedul vagyok aki ezt nem tartja normalisnak.

A reggelihez tartasz neki kulon szeket meg moziban is +1 jegy? Erted... abszurd. A gyasznak a modja nem ilyen, menj pszichologushoz az ilyenekhez, ez rettento. Most nyers es tenyszeru leszek, de egy halott illetonek akarsz rakni helyet? Igen szeretted, de nagyon el vagy borulva a gyasz miatt - szerintem - meg masok is ha veluk tortenne. Normalis ember a gyaszt nem igy kezelne. Probalna elfogadni, beletorodni, nem eroltetni hogy "meg mindig itt van" meg "a szelleme biztos itt lat" vagy valami hasonlo.

Gyaszolj, de ne igy. Itt is irjak a dolgokat, de a hatad mogott ki fognak beszelni valaki jot, valaki rosszat, de van egy erzesem, hogy tobb lesz a rossz, de rolad fog szolni az eskuvo, nem a baratnodrol. Fogadd el, vagy legalabbis probald. Ezt mar erolteted. Meg nincs is itt a hazassagod ahogy irtad es mar ezen gondolkozol.

Fogadd el, sirj, paroddal beszelj, menj a sirhoz ketten vagy tobben, beszeljetek at a multat. De ezt ne igy csinald, a te eskuvod lesz, egy elhunyt illeto akarmilyen kozel allt hozzad, mar nincs ott es nem is lesz. Es ezt magadban el kene fogadnod. Nekem is apam meghalt, mai napig gondolok ra, de ilyenekben soha nem gondolkodtam, hogy itt van mellettem vagy ott lesz mellettem. Batyam sem, noverem sem. Es szerintem sokan nem, mert elfogadjak.

Sajnalom.

2024. jún. 20. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!