Szerintetek elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Házibuliban voltam a szombaton es ott volt az exem is aki fel akart hivni magahoz meg bokolt nekem meg olelgetett. En nem figyeltem fel ra de neki van egy legjobb baratja akivel egyutt nottek fel es az a srac halalosan szerelmes belem mar 2 eve. Beszelek azzal a fiuval es azon gondolkoztam hogy elmondjam e neki miket mondott az allitolagos legjobb baratja (exem) nekem.2024. jún. 17. 21:49
1/3 anonim válasza:
Miért mondanád el?
Ahogy leírtad, te egyik fiútól sem akarsz semmit. Akkor minek hergelnéd egyiket a másik ellen?
2/3 A kérdező kommentje:
mert az a fiu egy iszonyatosan jo ember tenyleg, az exem meg narcisztikus
2024. jún. 17. 22:16
3/3 anonim válasza:
És? Max ha kívülről látnál egy ilyen szituációt, és lett volna esèlye a csajnál, akkor kellene szólnod. Mivel te vagy az a lány, és egyik srác sem kell neked, miért tennéd ki ennek? Inkább tisztázd vele azt, hogy mem vagy belé szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!