Lányok, irigyek vagytok a barátnőtökre, aki jobban néz ki, mint te?
Figyelt kérdés
Nekem volt egy barátnőm, aki nekem sosem mondott ezzel kapcsolatban semmit, de a többi barátnőmtől visszahallottam ilyeneket, hogy hiába vagyok szép, ha buta vagyok, vagy életképtelen, stb. Ezek nem is igazak, vagy ha igen, legalább annyira rá is. Melleimet mondjuk kritizálta egyszer, mondta, hogy hiába nagyobbak, az enyém hamarabb elkezd majd lógni, mint az övé. Ez már több, mint 10 éves sztori, csak most jutott eszembe.2024. jún. 17. 12:34
11/14 anonim válasza:
Én is voltam irigy már barátnőm külsejére, de mindig csak magamban volt ez az érzés, sosem beszéltem ki a háta mögött, és nem gerjesztett bennem ez rosszindulatot attól még iránta, csak magamban kisebbségi komplexust, önbizalomhiányt és ennyi.
12/14 anonim válasza:
Én csak a haját irigyeltem, de emiatt nem beszéltem ki a háta mögött.
13/14 anonim válasza:
Voltam már én is irigy barátnőmre, de sosem beszéltem ki, csak kevesebb volt mellette az önbizalmam.
14/14 anonim válasza:
Nekem van egy olyan barátnőm, de inkább csak egymás mellé sodort minket az élet, aki szerintem rám hasonlóképp irigy. Egyszer egy kiállításon megkértem, hogy fotózzon ahogy a képenet nézegettem, és azt mondta, hogy tepsi s**gem van. Csak lestem, hogy hogy meri ezt a megjegyzést.
Azt viszont tudom, hogy irigy amiért vékony vagyok, neki pedig keményen kell edzenie, és egy közös barátnőnkért oda vannak a srácok, és ki van borulva ezen is, hogy az a lány szerinte nem érdemli meg, mert nem is különleges. Szóval a vékonyabb, kisebb mellű, dús hajú lányokat irigyli legjobban, és ha talál ilyet, akkor keres valami “hibát” ami miatt passzív-agresszívan az illető háta mögött rosszindulatúskodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!