Lányok, irigyek vagytok a barátnőtökre, aki jobban néz ki, mint te?
Figyelt kérdés
Nekem volt egy barátnőm, aki nekem sosem mondott ezzel kapcsolatban semmit, de a többi barátnőmtől visszahallottam ilyeneket, hogy hiába vagyok szép, ha buta vagyok, vagy életképtelen, stb. Ezek nem is igazak, vagy ha igen, legalább annyira rá is. Melleimet mondjuk kritizálta egyszer, mondta, hogy hiába nagyobbak, az enyém hamarabb elkezd majd lógni, mint az övé. Ez már több, mint 10 éves sztori, csak most jutott eszembe.2024. jún. 17. 12:34
1/14 anonim válasza:
Na ilyen a tökéletes barát(nő). Legjobb ha együtt is dolgoztok meg lógtok mindenhová. Szép lassan leépíti az önértékelésedet.
2/14 anonim válasza:
Hát én nem tudok róla, hogy ennyire kibeszéltek volna. De volt egy barátnőm, aki nagyon önbizalomhiányos volt, mert kicsi mellei voltak. Többször megkért, mikor együtt mentünk valahova nyáron, hogy ne jöjjek már olyan kivágott pólóban, vagy ne rakjam ki a melleimet annyira, mert olyan rosszul esik neki, hogy akkor minden férfi azt nézi, olyankor levegőnek érzi magát.
3/14 anonim válasza:
Nekem általánosban mondták a hátam mögött a lányok, hogy zoknival tömöm ki a push up melltartót, aztán amikor láttak mondjuk fürdőruhában, akkor már megcsináltattam a mellem 13-14 évesen.😂
5/14 anonim válasza:
#3! Mese! Olyan korú lányoknak nem csinálják meg!
6/14 anonim válasza:
#3 vagyok. Bocsi, rosszul fogalmaztam. Amikor fürdőruhában voltam, akkor azt mondták, hogy megcsináltattam a mellem.
8/14 anonim válasza:
Kamaszként volt rá példa, de inkább az volt bennem hogy "Szeretnék olyan lenni mint XY barátnőm", nem igazán volt bennem az a mentalitás hogy ha én nem vagyok megelégedve a kinézetemmel akkor lehúzom a másikat is. Kibeszélésekre sem volt példa nálam például.
9/14 anonim válasza:
Amikor meg voltak baratnoim, sosem volt ilyesmi tema nalunk. Most mar mindegy! Sajnos. Ujabbakat nem keresek, nincs baratkozas! ;-)
10/14 anonim válasza:
Nem. Nem baj, hogy jó nő. Én is az vagyok, teljesen más típus. Nézze aki akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!