Férfiak, volt hogy csak játszott veletek egy csaj, aki barátotok volt, hogy kezeltétek?
Biztos hogy nem te láttál bele valamit a dologba?
Nekem ez egy normál barátságnak tûnik.
A nők szeretnek játszani, és kedves nekik a tudat, hogy ők aztán bármikor az ujjuk köré csavarnák, és megkaphatnák a palit, akkor is, ha amúgy nem akarnak tőle semmit, mert amúgy nem vonzó a számukra.
Szóval ez a flörtölgetés is azért van, hogy felkeltse benned vágyat, és lássa rajtad, hogy akarod, hogy kívánod, hogy kell neked. Ettől dagad az ego.
#3 igaz amit írsz viszont több év haverság, barátság után?
Nem tudom te milyen nőket ismersz
#4:
Én sajnos sok olyan nőt ismerek, akik 30+ évesen úgy viselkednek, mint egy tizenéves gyerek. :(
Hát ilyen csajokkal nem is kell foglalkozni, rajötem! 😅
Úgyhogy lepattintom!
Férfk sajnos hajlamosak szexalizálni mindenféle női kedvességet, érdeklődést.
Ezért van az is, hogy ha stabil párkapcsolatban pasik azt hiszik sok nő "érdeklődik" utánuk, kikunyiznak egy nyitott házasságot, aztán csodálkoznak, hogy az asszony talál szeretőt, ő meg nem. Aztán megy a sírás.
Holott csak az volt, hogy a nők a pasi környezetében úgy érzik, hogy lehet haverkodni, a már elkelt férfiak esetén már nincs félreértés.
Ezzel csak az a baj, hogy mivel csak szexuális kontextusban képesek néhányan elképzelni emberi viszonyokat, így könnyen elmagányosodnak, meg pocsék a mentális egészségük.
De igazából nem az én életem, szóval azt csináltok amit akartok. 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!