Miért lehet, hogy a nőnemű barátaim, amint bepasiznak, eltűnnek a színről?
A pasijával tölti a szabadidejét. Plusz lehet nem akar kétértelmű szituációkba kerülni.
Nem feltétlenül kell ebbe bármit is belelátni.
a masik pasi feltekeny erted en is az voltam a csajommal nem igazan hagytam mas pasikkal logni lehet az
vagy szimplan vele akar lenni es nem veled.
vagy az is lehet hogy te tetszettel neki az elejen de mivel nem leptel talalt valakit biztos hogy nem gondolta baratilag akkor sztem o tobbet akart es talalt valakit
Ez nemtől függetlenül is előfordul.
Szerintem elég nagy bunkóság. Teljesen érthető lenne, ha nincs annyi ideje rád mint előtte, de mikor eltűnik teljesen az gáz. Számomra ezzel elássa magát az illető.
Nők esetében egyébként az is lehet, hogy ő nem csak barátilag gondolta, viszont te ezt nem vetted észre, vagy nem akartad, ő meg nem színészkedett tovább, hogy a barátod és keresett mást. Ez is gáz szerintem.
De női barát esetében még az is lehetséges, hogy az új palija féltékeny és nem engedi neki. Ez is gáz, ha tényleg nincs köztetek semmi.
A közös minden esetben, hogy ilyen barátokért nem kár..
“nem igazan hagytam mas pasikkal logni”
Felesleges pórázon fogni a a barátnőidet. Ha meg akarna csalni, úgy is meg fog. Ha meg hűségés úgy se fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!