Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért lehet, hogy a nőnemű...

Miért lehet, hogy a nőnemű barátaim, amint bepasiznak, eltűnnek a színről?

Figyelt kérdés
Huszonéves férfi vagyok. Már többször belefutottam olyan szituációba, hogy kimondottan barátilag ismerkedtem valakivel, pl közös hobbi miatt. Szerveztünk programokat, együtt lógtunk, semmi flört, kétértelműség vagy bepróbálkozás egyikünk részéről sem. Ehhez képest amint beújítottak egy pasit, mintha elvágták volna: nem kerestek, elkezdtek hanyagolni, lemondták a közös programokat.
2024. jún. 7. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

A pasijával tölti a szabadidejét. Plusz lehet nem akar kétértelmű szituációkba kerülni.

Nem feltétlenül kell ebbe bármit is belelátni.

2024. jún. 7. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Ó, ez mindig így van.Ahogy a barátaimnak párja lett, azonnal köddé váltak.Panaszkodni azonban mindig elő tudtak jönni - míg meg nem untam.
2024. jún. 7. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
8%

a masik pasi feltekeny erted en is az voltam a csajommal nem igazan hagytam mas pasikkal logni lehet az

vagy szimplan vele akar lenni es nem veled.

vagy az is lehet hogy te tetszettel neki az elejen de mivel nem leptel talalt valakit biztos hogy nem gondolta baratilag akkor sztem o tobbet akart es talalt valakit

2024. jún. 7. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez nemtől függetlenül is előfordul.

Szerintem elég nagy bunkóság. Teljesen érthető lenne, ha nincs annyi ideje rád mint előtte, de mikor eltűnik teljesen az gáz. Számomra ezzel elássa magát az illető.

Nők esetében egyébként az is lehet, hogy ő nem csak barátilag gondolta, viszont te ezt nem vetted észre, vagy nem akartad, ő meg nem színészkedett tovább, hogy a barátod és keresett mást. Ez is gáz szerintem.

De női barát esetében még az is lehetséges, hogy az új palija féltékeny és nem engedi neki. Ez is gáz, ha tényleg nincs köztetek semmi.

A közös minden esetben, hogy ilyen barátokért nem kár..

2024. jún. 7. 19:24
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

“nem igazan hagytam mas pasikkal logni”

Felesleges pórázon fogni a a barátnőidet. Ha meg akarna csalni, úgy is meg fog. Ha meg hűségés úgy se fog.

2024. jún. 7. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert csak részedről voltak barátok...
2024. jún. 7. 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
Talán nem akarják, hogy fölösleges acsarkodás legyen a pasija vs. közted.
2024. jún. 7. 20:31
 8/10 Metionin ***** válasza:
A pasi féltékeny és nem engedi, hogy találkozzatok.
2024. jún. 7. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
MFRKK
2024. jún. 8. 01:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Az ő phötsük fontosabb, mint a tiéd.
2024. jún. 8. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!