Felköszöntöd azt, aki téged nem köszönt?
Figyelt kérdés
Születés- és névnapra. Egy barátomnak ma lenne, de már vagy 2 éve simán elfelejtette mindkettőt, ő nem köszöntött.
Felköszöntenéd? Bevallom kicsit rosszul esett, hogy ő nem.
2024. jún. 7. 16:14
1/10 anonim válasza:
Azon kívül beszéltek?
Ha nem, akkor hagyd a francba.
De lehet akkor is hagynám, nekem mindig 1 héten belül megkeresnek azok, akik pl aznap nem jutottak el odáig, hogy írjanak/hívjanak.
2/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy különben milyen viszonyban vagytok. Felesleges feszültséget ne okozz azzal, hogy nem köszöntöd fel, ha jó a kapcsolatotok. Ha nem nagyon beszéltek, akkor nem kell köszönteni.
5/10 anonim válasza:
Régen megtettem, de manapság már nem. Még karácsonyi lapot is küldtem postán másoknak, gondoltam az személyesebb. De még egy kössz b.meg sms se volt rá, szóval már nem foglalkozom ilyenekkel.
6/10 anonim válasza:
Én sosem azért írok, köszöntök fel másokat, mert viszonzást várnék. Persze jólesik a kölcsönösség, de ha nem ír vissza, akkor sem esek össze holtan...
7/10 anonim válasza:
Névnapi köszöntést család 1-2 tagján kívül nem szoktam csinálni. Szülinap alkalmából pedig azoknak írok, akik nekem fontosak. Persze, rosszul tud esni, amikor/ha ők nem köszöntenek fel, de nekem van annyira fontos az illető, hogy ezt megteszem.
8/10 Szolovjov válasza:
Én senkit nem köszöntök, szerintem baromság az egész. Én sem várom el cserébe.
10/10 anonim válasza:
Én a névnapot nem tartom számon, szerintem úgy hülyeség, ahogy van. Születésnapra felköszöntöm, akinek eszembe jut, hogy szülinapja van, akkor is, ha az illető nem szokott felköszönteni. Nekem csak az számit, hogy a legközelebbi családtagjaimnak eszébe jussak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!