Azért utálhatom az embereket mert gyerekkorban sokat voltam szekálva?
Figyelt kérdés
Tiszta ideg vagyok amikor emberek közé megyek, gátlásos.
Nincs értelme így élni.
csak sajnos amikor kezdenék kicsit feloldódni mintha helyemre akarnának rakni és újra jönnek a bántó megjegyzések. Szerintem idegesítem az embereket vagy valami ilyesmi.
2024. jún. 5. 19:14
1/4 anonim válasza:
Ha úgy érzed szemétkednek veled akkor tegyél róla, hogy okuk is legyen rá!
2/4 anonim válasza:
Ja, én is utálom az embereket. Gyerekkoromba mindenki bántott az apám, anyám, testvéreim, osztálytársaim, és most is mindenki bánt. Azt szeretném, ha mindenki ugyanígy szenvedne, mint én és akkor nem érezném magam szerencsétlennek.
3/4 A kérdező kommentje:
1
Persze, azóta ki is fejlesztettem egy undorító, bunkó, nagyképű személyiséget. De azt akarom megérteni miből fakad az embergyűlöletem. Mert semmi nem lesz csak úgy a semmiből…
2024. jún. 6. 08:04
4/4 A kérdező kommentje:
2
Gonosz a világ és felszínes sajna.
Egy fabatkát sem ér.
2024. jún. 6. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!