Fiúk, titeket pofozott már meg csaj? 😅
Figyelt kérdés
Ha igen, miért:)2024. jún. 1. 21:59
11/16 anonim válasza:
4,
ezt ki mondta és melyik részben? :)
12/16 anonim válasza:
Engem igen, elég csendes kis visszahúzódó volt elkezdtem kicsit piszkálni de csak hülyülés szinten semmi komoly. Erre olyat lekevert hogy azóta is sajog ha rá gondolok.
13/16 anonim válasza:
Igen. KRESZ eü tanfolyam volt. A kocsiból való kimentést gyakoroltuk, én véletlen megfogtam a csajt a mellénél kimentés alatt, ő meg megfordult és pofon durrantott.
14/16 anonim válasza:
-Veszekedés közben durrantott már pofont barátnőm.
-Egyszer “viccből” fel is térdeltek állba (többet se csikizek meg egyet se ha a fejem a térde közelében van).
-Elutasítottam mert egy nagyon alpári valami volt és így fejezte ki a nemtetszését a dologgal kapcsolatban.
15/16 anonim válasza:
Ja,exemet. Elég intenziven :D Erre lelökött a padlóra :D Én meg tökönrúgtam,és nekirúgtam utána a szemetesnek is,és a k*cs*g kiboritotta benne a szemetet.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!