Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barát nektek van olyan aki...

Barát nektek van olyan aki nem figyel oda ha beszéltek hozzá?

Figyelt kérdés
2024. jún. 1. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzettöl függ.

Ha állandóan jár a szád és semmit nmem mondasz közben, akkor jogos, ha nem igazán figyel oda. Ha neki van valami komolyabb gondja, akkor is érthetö nagyrészt. Ha neked van komoly bajod, és elintézi annyival, hogy hagyd békén, az probléma

2024. jún. 1. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én az ellenkezőjével küzdök. Még azt is észreveszik mikor pislogok hova nézek hogyan fordulok, amiket mondok azokat meg megjegyzik 10 évre is.
2024. jún. 1. 18:03
 3/6 Senior Séf ***** válasza:
86%
Aki nem figyel oda, ha beszélek hozzá, az nem barát.
2024. jún. 1. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen.
2024. jún. 1. 18:39
 5/6 Katona Dius ***** válasza:
100%
Van ilyen. Nagy dumás a csaj. Ha esetleg szóhoz jutok, akkor is max 2 mondatig jutok, már kezd is bele valami újabb szövegáradatba. Rendszeres, hogy a mondandóm felénél szakít félbe, ebből én igencsak arra gondolok, nem érdekli, én mit mondok, csak magából akarja kibeszélni a dolgokat.
2024. jún. 1. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondanám, nem, ha nem figyel rám, akkor nem kéne barátnak számítson. Pláne, ha közben telefonozik, mással van elfoglalva, vagy rosszabb, ha állandóan közbeszól, magára tereli a témát, a szót.

Én pl. általában nem beszélek sokat, de vannak kivételek, amik közben meg tudnám érteni, ha így viselkedik egy idő után, különben nem igazán.

Nekem is volt ilyen "barátom", sajnos több is. Azóta jobban megválogatom, kiket enged magamhoz közel.

2024. jún. 2. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!