Mit tegyek ha megérzem amikor ítélkeznek az arcomon, amikor furán néznek és ilyenkor dührohamom van?
Jogos ha leordítom őket vagy bunkó leszek velük? Még úgy is ha csak a non-verbális jeleikkel inzultálnak és nem mondják ki az egyértelműt?
Utálom a felszínes ítélkezős pofáikat és nem tudom már a feszkót magamba tartani. Túl sokat aláztak már az életben.
Én szeretném megkérdezni, hogy te hogyan látod magad? Miért gondolod, hogy ítélkeznek? Van rajtad valami olyan esetleg, ami nem szokványos, nem hétköznapi?
Hidd el, a legtöbb ember a saját gondolataiba van belefeledkezve, a saját bajába, rengeteg a dühös, agresszív ember, van, aki egy boldogan viháncoló gyerekre néz úgy, mint akit meg tudna ölni.
"Egyszer majd úgyis lesz valaki, aki pofánb.sz érte"
Lehet az segítene az ábrázatán :D
11
Én magamat nem látom semmilyennek, nem vagyok így ráállva a ki hogy néz ki, juj ez jól néz ki, juj az de szharul néz ki stb témára.
Viszont általánosban, középsuliban bhaszogattak rendesen. El is vesztettem az életkedvem ott.
Én is ilyen vagyok kérdező! Rettenetesen gyűlölöm, amikor valaki pofákat vág, és ráadásul azt hiszi nem veszem észre. Az ilyet ki kellene nyírni!
A másik, amit nem bírok elviselni, amikor nem mennek arrébb az úton! Teszik magukat, ma ezért majdnem leszúrtam valakit! Annyira rühellem, hogy én mindenkivel előzékeny vagyok. Nőket előre engedem, azok a nagyképű princess kisasszonykák meg 30cm nem bírtak volna arrébb menni, úgy hogy én meg egy csomó cuccal mentem fel a lépcsőn! Láthatták, hogy éppen nincs könnyű dolgom, és a barom arcú csútány!! Hogy az ilyen minek született meg mér arrébb sem tolja a sejhaját! Aztán mikor rászólok, hogy nehogy arrébb menj, még azt mondja menj arrébb Te! Kivettem a kést a táskámból, nem sok kellett hogy odarohanjak oszt kibelezzem! Persze akkor ment volna a sírás, holott maximálisan megérdemelte volna!!! Nagyképű majom ribik teszik magukat!
15
Örvendek, hogy van még aki átérzi mennyire dühítően frusztráló ez a helyzet.
Kitartást barátom! De azért ne hozd magad nehéz helyzetbe, nem érnek annyit, hogy a törvényszék elé kerülj!
15 vagyok! Az a baj, hogy az emberek barmok. Egyszerűen nincsenek tekintettel a másikra. Én például egy faluban nőttem fel, nekem egyáltalán nem természetes az a fajta közelség, amit egyesek maguknak megengednek a városokban. Ha már belép a "terembe" az neki lehet természetes, de engem irtóan frusztrál, mert nekem jóval nagyobb az a tér, ami neki természetes. Persze a barma észre sem veszi, hogy ezzel engem idegesít! Főleg a buta kis libák szoktak telefonnal a kezükben járkálni, de világukat nem tudják! Azt hiszik ők a világ közepe, beképzeltek. Sok mai ember azt hiszi, hogy ő a világ közepe! Fejeket vágnak a másikra, meg ilyenek.
De utálom én is az ilyeneket! A legjobban az zavar, hogy nincsenek tekintettel a másikra. Legyen az a közlekedés, zebrán el akarnak ütni, úgy kell mindig körbenézni, mert ha én nem nézek körbe, az biztosan száz százalék, hogy ő le fogja sz*rni! De ugyanez van egy épület sarkánál is, biztos hogy ha nem húzódok ki a járda szélére, az 1m % hogy a barma betekintés nélkül a járda belső részén fog körbetekintés nélkül irányt váltani! A sok fogyatékosnak az agyáig el sem jut, hogy b+ onnan is jöhet valaki, akár bicajjal is! A másik a kutyabizik! Azokat de utálom, beviszi a negyven kilós nő a legalább negyven kilós dán dogját egy 20nm zárt térbe, szájkosár nélkül! Mert hogy az nem bánt..
Barom az emberek, szó szerint barmok, agyatlan tájékozatlan fogyatékos a lakosság legalább nyolcvan százaléka! Tipikus jön egy akadály az úttesten és én direkt lelassítok, mert tudom egymás mellett nem fogunk elférni,, és tudom hogy még ott kellene lelassíŧani, hogy elférjünk! A barma nemhogy gyorsítana, hogy ne várasson engem ugyanúgy megy.. hogy pusztuljon el az összes ilyen fogyatékos egybites, agyatlan nulla agyú tajparaszt barom! Hogy a világát nem tudja az ilyen! Az idősek is szoktak idegesíteni, de legalább ők nem tehetnek róla, de ezek a mai baromarcúak ha felnőnnek, vagy idősek lesznek ezekből akkora zombi lesz, már most azok! Zombik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!