Mit tegyek ha megérzem amikor ítélkeznek az arcomon, amikor furán néznek és ilyenkor dührohamom van?
Figyelt kérdés
Jogos ha leordítom őket vagy bunkó leszek velük? Még úgy is ha csak a non-verbális jeleikkel inzultálnak és nem mondják ki az egyértelműt?
Utálom a felszínes ítélkezős pofáikat és nem tudom már a feszkót magamba tartani. Túl sokat aláztak már az életben.
máj. 22. 17:34
2/17 anonim válasza:
Nem jogos. Dühkezelési problémáid vannak.
3/17 anonim válasza:
Így nem, hiszen lehet hogy csak az elmédben van ez. Mármint, hogy ítélkeznek. Mi lenne, haegkérdeznéd, hogy miért néznek furán rád?
4/17 A kérdező kommentje:
3
Mert szerinted ha megkérdem elmondják?
máj. 22. 18:53
5/17 anonim válasza:
Ordítsd le őket! Egyszer majd úgyis lesz valaki, aki pofánb.sz érte. 😁
6/17 A kérdező kommentje:
5
Miért az jogos amit ők tesznek?
máj. 22. 19:55
7/17 anonim válasza:
Persze, ne akard már nekem bemagyarázni, hogy az emberek többsége egyfolytában azzal van elfoglalva, hogy a te arcodon ítélkeznek! Szerintem pont leszarja mindenki. Kivéve ha egy 3 méter magas küklopsz vagy, mert akkor én is megbámulnálak.
8/17 anonim válasza:
A gondolat szabad,nem kotlatozhatod mas gondolatat.
Azt megteheted,h te nem nezel rajuk es nem gondolsz bele,h ok mit gondolnak. Azt is megteheted,h bedugod a fuled zenehallgatas miatt fulhallgatoval.
9/17 A kérdező kommentje:
8
De hadd ne csukjam be a szemem amikor kimegyek. Ki kell néznem a fejemből nekem is..
máj. 22. 20:13
10/17 anonim válasza:
Na. Nekik is ki kell. Én is van, hogy ránézek arra aki szembejön velem. Pont leszarom milyen a képe. Csak ránéztem és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!