Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy nap alatt kb hány emberrel...

Egy nap alatt kb hány emberrel beszélsz?

Figyelt kérdés
Messengeren, instán, whatsappon, viberen, imessagen, telefonon, vagy bármilyen más közösségi felületen egybeszámolva.

máj. 14. 22:15
1 2
 11/20 Katona Dius ***** válasza:

E-mailezés is beleszámít? Én munka miatt messengeren és e-mailen is sokakkal tartok kapcsolatot, ez napi akár 20-30 főt is jelenthet, akikkel beszélnem kell.

Magánbeszélgetés napi szinten, kb a férjem, miután végez a munkából rám ír, kell-e a boltból valami. A szüleim és a két öcsém.

máj. 14. 22:43
 12/20 anonim ***** válasza:

Kérdés mit értünk beszélés alatt. Munkatársakkal, ügyfelekkel kell kommunikálni.

De úgy "beszélgetés" szintjén nagyjából senkivel.

Testvéremmel havi szinten beszélünk, anyámmal még ritkábban, haverjaimmal is havi párszor a semmiről.

máj. 14. 23:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha csak online számít, akkor általában 1, vagy 0 (attól függően a haverommal dumálunk-e aznap vagy sem), nagy ritkán 2 ha a másik, ritkábban látott haverommal is írunk pár mondatot. Ennyi. Amúgy antiszoc vagyok, csak itt Gyakorin vagyok fenn, de szerintem az itt kérdezés-válaszolás nem számít bele.
máj. 15. 00:57
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha a munka is beleszámít akkor kb napi 40.

Ha csak maganéleti, napi 2-3. Szüleim, nagyszüleim, unokatesóm, barátnőm, párom. Ennyi.

máj. 15. 02:00
 15/20 anonim ***** válasza:

Neten nehany

Igazabol sehany

máj. 15. 06:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Van egy munkahelyi messenger csoportunk 11 taggal, ez minden munkanapon aktív és használjuk.

Ezen felül 0-10 között változik, 3 ember van akivel általában chatelek.

máj. 15. 06:53
 17/20 anonim ***** válasza:
1 vagyok. A boltos kivételével mindegyikkel beszéltem tegnap online vagy telefonon...úgyhogy ennyi.
máj. 15. 08:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Vannak napok, mikor online senkivel sem beszélgetek, a maximum meg talán 3-4 lehetett. Ezt az elmúlt egy évre vonatkoztatva írtam. Gimi alatt pl. mindennap volt legalább két valaki, akivel írogattam, a maximum még úgy sem lehetett sokkal több, mint az említett 3-4.
máj. 15. 10:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Van, hogy senkivel, van, hogy 8 emberrel mert épp megbeszélünk valamit a csoportban, mikor hogy. Alapból kerülöm az online beszégetést, nem szeretem ezt a fajta kommunikációt.
máj. 15. 11:33
 20/20 anonim ***** válasza:
1
jún. 3. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!