Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy nap alatt kb hány emberrel...

Egy nap alatt kb hány emberrel beszélsz?

Figyelt kérdés
Messengeren, instán, whatsappon, viberen, imessagen, telefonon, vagy bármilyen más közösségi felületen egybeszámolva.

2024. máj. 14. 22:15
1 2
 11/20 Katona Dius ***** válasza:

E-mailezés is beleszámít? Én munka miatt messengeren és e-mailen is sokakkal tartok kapcsolatot, ez napi akár 20-30 főt is jelenthet, akikkel beszélnem kell.

Magánbeszélgetés napi szinten, kb a férjem, miután végez a munkából rám ír, kell-e a boltból valami. A szüleim és a két öcsém.

2024. máj. 14. 22:43
 12/20 anonim ***** válasza:

Kérdés mit értünk beszélés alatt. Munkatársakkal, ügyfelekkel kell kommunikálni.

De úgy "beszélgetés" szintjén nagyjából senkivel.

Testvéremmel havi szinten beszélünk, anyámmal még ritkábban, haverjaimmal is havi párszor a semmiről.

2024. máj. 14. 23:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha csak online számít, akkor általában 1, vagy 0 (attól függően a haverommal dumálunk-e aznap vagy sem), nagy ritkán 2 ha a másik, ritkábban látott haverommal is írunk pár mondatot. Ennyi. Amúgy antiszoc vagyok, csak itt Gyakorin vagyok fenn, de szerintem az itt kérdezés-válaszolás nem számít bele.
2024. máj. 15. 00:57
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha a munka is beleszámít akkor kb napi 40.

Ha csak maganéleti, napi 2-3. Szüleim, nagyszüleim, unokatesóm, barátnőm, párom. Ennyi.

2024. máj. 15. 02:00
 15/20 anonim ***** válasza:

Neten nehany

Igazabol sehany

2024. máj. 15. 06:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Van egy munkahelyi messenger csoportunk 11 taggal, ez minden munkanapon aktív és használjuk.

Ezen felül 0-10 között változik, 3 ember van akivel általában chatelek.

2024. máj. 15. 06:53
 17/20 anonim ***** válasza:
1 vagyok. A boltos kivételével mindegyikkel beszéltem tegnap online vagy telefonon...úgyhogy ennyi.
2024. máj. 15. 08:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Vannak napok, mikor online senkivel sem beszélgetek, a maximum meg talán 3-4 lehetett. Ezt az elmúlt egy évre vonatkoztatva írtam. Gimi alatt pl. mindennap volt legalább két valaki, akivel írogattam, a maximum még úgy sem lehetett sokkal több, mint az említett 3-4.
2024. máj. 15. 10:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Van, hogy senkivel, van, hogy 8 emberrel mert épp megbeszélünk valamit a csoportban, mikor hogy. Alapból kerülöm az online beszégetést, nem szeretem ezt a fajta kommunikációt.
2024. máj. 15. 11:33
 20/20 anonim ***** válasza:
1
2024. jún. 3. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!