Aludtatok már egy ágyban ellenkező nemű emberrel úgy, hogy nem történt semmi, hanem tényleg csak aludtatok?
Igen. Egyszer egy ágyban, ott reggel volt kezdeményezés, jeleztem, hogy ne, így nem történt semmi. Más alkalommal közös szoba, két ággyal, ott este volt invitálás a másik ágyba. Nem mentem. Korrekt volt mindkét személy!
Házibulikban meg rendszeres volt az ott alvás, ha valakik akartak valamit, elvonultak és kész. Mindenki más aludhatott egymás mellett tovább.
Igen. Kempingezéskor nagyon sokszor.
Még az exemmel is aludtam egy ágyban, sőt ittunk is, mégsem történt semmi.
Édesanyaként még a saját kamasz fiammal is, amikor nyaraláskor késő éjszaka a szállodába érkezéskor azzal szembesültünk, hogy összekeverték a foglalásokat. Fáradtak voltunk, meg nyilván a feltételezés is abszurd, fujj.
Emberek vagyunk, nem állatok, hogy sötétben fekve muszáj nekikezdeni, bérki is van melletted :)
Hát azért a legjobb esetben az ember nem egy visszafoghatatlan ösztönlény és képes egy másik neművel egy ágyban aludni, anélkül, hogy egyből rávetné magát.
Nem tudom mennyi idős vagy, de azért amíg felnősz azért elég sokszor előfordulhat az, hogy egy ellenkező nemű baráttal vagy közelebbi ismerőssel kerülsz egy ágyba. Házibulik, fesztiválok, kempingezések, átmeneti "beköltözések", közös albérlet, kollégium stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!