Most ilyenkor mi van?
Van egy barátom aki tökre jófej velem de a hátam mögött állandóan kibeszél. Ritka gőgös csaj és ezt a tulajdonságát "rám akarja terelni", azt mondja másoknak a hátam mögött hogy bunkó vagyok vele és gőgös miközben ez fordítva van.
Még két évig ki kell bírnom.
Mivel akadályozzam/állítsam meg ezt a helyzetet???
(Tudom hogy az lenne a helyes hogy letojom, de unok jópofizni)
Segítsetek kérlek!
L/16
Most ilyenkor kedd délután van és szól a muzsika. :)
Amúgy meg töröld fel vele a padlót ha nem bírod az arcberendezését akkor basszál oda neki és majd megtanulja hol a helye. De különben mindenkinek basszál oda aki beléd áll, nem kell jópofizni!
Két évig ki kell bírnod, nem viseled el ő sem téged.
Miért nevezed barátságnak?
Mással nem lehet lenni, csak akit utálsz?
Ha unod a jópofizást, akkor igazából az egyetlen megoldás az, ha szemtől szembe számonkéred, hogy miért állít rólad ilyeneket.
Esetleg mások jelenlétében magyarázd el neki normálisan, hogy te kedveled őt, és sose szándékoznád megbántani, és sajnálod, ha ő valamiért rosszul érzi magát a társaságodban, nem muszáj együtt lógnotok, ha ő nem érzi jól magát veled. Így elejét veszed annak, hogy a hátad mögött terjesszen ezt-azt, hiszen a többiek is hallják, hogy te normálisan állsz hozzá, és tisztázni szeretnéd - illetve ezek után 1. nem kellene vele lógnod, tehát nem tudná azt mondani, hogy bunkó vagy vele, hiszen nem is beszéltek, 2. továbbra is veled lóg, de mivel mindenki tudja, hogy ő döntött úgy, hogy eyütt lógtok, nem lenne jogos, ha tovább szid a hátad mögött, hiszen te megadtad a lehetőséget, hogy akkor hagyjátok békén egymást.
A harmadik lehetőség természetesen az, ha elküldöd a p.csába, és akkor nem kell vele tovább jópofiznod - viszont ez esetben biztosan tovább fog szidni a többieknek.
1-es, a Kerdezo tanacsot kert, teljesen ISMERETLEN emberektol, tehat nem beszeli ki a ketszinu csajt, tehat nem igaz, hogy kibeszelesrol van szo, de mindegy. Hagyjuk mar ezt a demagogiat, sokan szeretik sajnos elovenni ezt a cardot, holott kontraproduktiv. ;-)
Kerdezo, mast nem tudsz vele csinalni akkor, mint atnezni rajta, mint az uvegen. Vegulis mit szamit? Ez rola, es nem rolad szol. Aki pedig elhiszi a ragalmait, az annyit is er. ;-)
"Van egy barátom aki tökre jófej velem de a hátam mögött állandóan kibeszél."
Oké...Tehát az a jány nem a barátod.
Köszönöm az összes választ.
#7 köszönöm hogy egyetértesz hogy ez nem kibeszélés.
És elnézést, tényleg rosszul fogalmaztam. Egyértelmű ezek után hogy ez nem egy barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!