Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ismerős/Barát nem keres?

Ismerős/Barát nem keres?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Előző héten kezdtem el beszélni egy lánnyal. Hú de sok mindent nem tudunk egymásról, de nagyon hamar lettünk elég jóba. Ha én írok neki valamennyi idő múlva válaszol, de ő magától idáig nem írt, akkor sem ha elérhető (viszont instagram storymat megnézte valószínűleg nem tudatosan hisz általában csak pörgetjük a közösségi médiát). Viszont amikor írogatunk egymással, akkor olyan a helyzet mintha már régóta ismernénk egymást

(Megjegyzem hogy ne lássatok bele semmit, ez szimpla haverság)

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek neki ez egy teljesen semleges dolog és csak visszaír muszájból?

tudom hogy egy haverságnál sokan azt mondanák hogy mindegy hogy ír vagy nem vagy mikor, de mint mondtam mikor beszelek vele az pont máshogy mutatkozik az egész de mégsem vehető ki rendesen a szituáció.

2024. máj. 4. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Aki nem keres magától, azt nem érdekled. Párkeresésből indult? Vagy hogy ismerted meg? Én a helyedben pattintanám. Nem érdemes olyan emberre pazarolni az időt aki sz*rik a fejedre és csak te keresed.
2024. máj. 4. 15:50
 2/5 A kérdező kommentje:
full online volt ez az egész, csak azért nem áll össze a kép mert amikor én írok neki oke valaszol elkezdunk beszelni, es tényleg mint ha évek óta beszélnénk, de ehhez az kell hogy írjak
2024. máj. 4. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezért mondtam, aki nem keres azt nem érdekled. Volt hogy csajjal ismerkedtem, Ő is azt mondta, hogy olyan mintha évek óta ismernénk egymást. 1 hónapig online beszélgettünk, miközben Ő ismerkedett tovább.. Ha nem írtam nem írt Ő se. Volt pár kivétel. Tanulj az én hibámból.:) Ha nem ír magától, nem keres vagy nem akar találkozni másfél-2 hét után. Dobbants. Nem éri meg.
2024. máj. 4. 16:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Kicsit szóvá tettem kíváncsi leszek a válaszra/kifogásra xdd
2024. máj. 4. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kell leallni vele veszekedni. Hagyd ott, nem kell írni semmit se. Max írd meg, hogy nálad ez az egyoldalú barátkozás nem működik és viszlát.
2024. máj. 4. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!