Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kiket szoktak utálni? Engem...

Kiket szoktak utálni? Engem mindig kiutálnak.

Figyelt kérdés
Már fárasztó.
2024. máj. 4. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Nyugi, nekem sincs egy barátom se.
2024. máj. 4. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Mostanában egy csomó ilyen kérdésbe futok bele

Engem senki nem szeret, Engem mindenki utál,Nem vagyok szerethető

Hát bakker...ha MINDENKI utál akkor MINDENKI sz@r és csak te vagy a jó? Vagy esetleg van valami amin lehet hogy változtatni kellene és akkor nem utálnának ki mindenhol,mindenki

Le lehet pontozni nyugodtan nem izgat de talán azon is el kell gondolkodni hogy miért alakult ez igy

2024. máj. 4. 13:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Erre várnék visszacsatolást.
2024. máj. 4. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Ha MINDENKI és MINDIG téged utál akkor hiába pontozod le aki azt mondja hogy a hibát önmagadban keresd, én is azt mondom valamit elhibázol.
2024. máj. 4. 13:22
 5/6 A kérdező kommentje:

A hibáimat tudom.

Jóindulatú vagyok. Akkor mi a gondjuk másoknak?

2024. máj. 4. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

Ha valaki állandóan de tényleg állandóan csak panaszkodik azt nem szeretik hallgatni az emberek, mindenkinek meg van a saját gondja baja nem hiányzik neki a másé pláne ha mondjuk meló után elmennek meginni egy sört és még ott is csak azt fújod akkor ne lepődj meg hogy nem fognak elhivni magukkal,kiutálnak

Ez csak 1pelda volt mint visszacsatolás

De írj egy peldát mi az amit magadban hibának tartasz

2024. máj. 4. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!