Túlreagálom, ha megszüntetem a barátságot?
Online tartjuk a kapcsolatot, mert messze élünk. Viszont az utóbbi hónapokban az alábbiakat csinálja:
(1) Elfelejti, hogy megbeszéltük, hogy Skype-olunk. Én ott várom, ő meg utólag ír, hogy bocsi, elfelejtette.
(2) Fél-egy órát késve jön.
(3) Utolsó pillanatban (percekkel kezdés előtt) lemondja, hogy mégse jó.
Nem minden alkalommal, de mondjuk minden harmadik, negyedik beszélgetés így megy. Hetente 1-2 alkalommal szoktunk beszélni. Kb 1 órás beszélgetés.
Szerintem így nem akarom folytatni. Már több mint 10-szer játszotta el ezeket. De majd megváltozik és ne reagáljam túl.
Két oldalról vizsgáld:
1./ Szavahihetőség-megbízhatóság
2./ Pontosság
Mindkettőn megbukott az illető. Szerintem zárd le, és ne légy az illetőnek elérhető. Az emberek tiszteletreméltó lények, és nem tárgyak, amiket egyszer előveszünk, egyszer félrerakunk, egyszer leporoljuk.
A másik ember saját idejéből vesz el azért, hogy oda tudjon figyelni, és tudjon segíteni ha szükséges..aki ilyen embert kihasznál az erkölcsileg nagyon lent van.
Nem hiszek a barátság megszüntetése kifejezésben.
Én úgy veszem észre, hogy türelmesen várja, hogy vedd a lapot, hogy nem szeretne találkozni Skype-on, szóval elég, ha csak nemajánlod fel a jövőben a találkozokat.
Megunta, talalt mast.
Viselkedj hasonloan, ne valaszolj, ne ketdemenyezz.
En nem pazarolnam ra az idomet es sztem meg is mondanam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!