Szerintetek jogosan haragudott meg a fiúbarátom?(hosszú)
Szóval van egy online barátom és jó ideje ismerjük egymást és akart már régóta találkozni csak nem nagyon tudtunk mert messze van és mást részt meg nem nagyon mehetek én messze csak a környéken lehetek mert a szüleim nem engedik hogy elutazzak az ország másik végébe meg ilyenek.Aztán neki van kocsija és eljött volna ide a környékre ahol én lakok de nekem kellett volna kitalalni hogy hol találkoztunk volna viszont nekem volt egy vizsgám és arra kellett készülnöm mert akkor találkoztunk volna mi után vizsgáztam illetve eléggé bizonytalan voltam és féltem is ettől a találkozotól mert még így nem találkoztam online emberrel.Aztán mondta hogy beszállhatok az autojába is és akkor úgy mennénk el valahova de én ebbe nem egyeztem bele.Aztán végül nem tudtam hogy legyen ez az egész ezért lemondtam a találkozot mert még nem vagyok erre felkészülve.Aztán utána elég furán viselkedett én meg megkérdeztem tőle,hogy miért ilyen de nem adott normális választ.Én teljes mértékben megértem ha ő neki egy rosszul esett de nagyon felfújta ezt az egészet és csak engem hibáztatott.Rádásul szerintem picit engem is megèrthetett volna hogy félek és még nem menne most és idő kell nekem ehhez.Radasul teljesen megkérdőjelezte az érzéseim mert mondtam neki hogy hidegen és furán viselkedett velem és kevésszer írt aztán ő erre azt mondta hogy végig beszélt velem és hogy ő egyáltalán nem volt ilyen.Szerinte én ezt az egészet a szőnyeg alá akartam söpörni amikor ez teljesen nem így volt mert én megakartam beszélni de teljesen mintha nem is akart volna velem beszélni úgy viselkedett velem.Es ha mondtam valamit h feltem meg ilyenek o ezt teljesen kifogásnak veszi nem érti meg és most engem hibáztat és okol.Ti mit gondoltok erről?
16/L
"Illetve még picit úgy érzem mintha èzelmileg manipulálna és csak az ő igaza számítana de ez nem biztos"
Ahogy olvastam a kérdésed leírását, és ami kép kirajzolódott bennem erről a figuráról a viselkedése alapján, én hiszek neked hogy valóban manipulatív alak lehet. Ismerem a fajtáját. És jól tetted hogy nem mentél el vele "kocsikázni". Ha valóban szeretne bármilyen formában, tekintettel lenne rád és a te érdekeidre, érzéseidre is. A dedós és béna, manipulatív érzelmi zsarolós megsértődés helyett, amit előadott. Főleg hogy igazad is volt, rizikós dolog az ilyen és neki sem szabadna elvárnia hogy beülj mellé elsőre, főleg ha csak netes ismeretség. És a legnagyobb gáz amit még utána előadott, hogy te érzed és látod rosszúl, meg hogy próbált a fejedbe mászni. Én a jövőben ezek alapján nagyon odafigyelnék rá a helyedben, mert az én értelmezésemben az ilyen nagyon de nagyon nem jó ember, csak előadja legtöbbször amit látni szeretnél, amíg az érdekében áll. Aztán lehullik az álca idővel, de addigra már fogva vagy minden szempontból. Rendes lánynak tűnsz, szóval kérlek légy óvatos vele a jövőben.
8-as vagyok, még annyit hozzátennék, hogy vajon neki miért nem ilyen nyilvános helyen történő találkozó jutott eszébe? Ebbe belegondoltál már kérdező? Vajon ő miért nem azt javasolta, hogy üljetek ki valamelyik kávézó vagy étterem kerti részébe? Vagy hogy sétáljatok egyet valamelyik parkban? Nem gyanús ez, hogy véletlenül sem olyan programot javasolt, ami nyilvános helyen történik, emberekkel körülvéve? Ahol egy esetleges inzultációnál tudsz segítséget hívni, vannak szemtanúk? Hmmm?
Figyelj, én férfi vagyok, a bullshitmentes típusból. Ha én szexuális ragadozó lennék, pontosan ugyanezt csinálnám. Netes ismerkedés, elhitetni a prédával, hogy mennyire passzolunk érzelmileg, mennyire megértjük egymást, majd egy találkozón megpróbálnék olyan helyzetet teremteni, ahol ki van szolgáltatva.
Legyen eszed, kislány! Élj a valóságban légyszi! Annyi lelkisérült férfigyűlölő nő van már... te ne legyél egy közülük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!