Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meguntam, megutáltam az...

Meguntam, megutáltam az embereket. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

A többségnek az egója körül forog az élete, fényezi magát meg kapja fel a vizet ha támadást észlel. Dominálni akar és mászni felfele hierarchiában. Undorító ez számomra, nem látok bennük szépet.

Más is van így ezzel? Hogyan oldotta meg?

2024. ápr. 14. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Polus
2024. ápr. 14. 17:03
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Én részben látom, néhány ember nagyon egoista tud lenni a kapcsolatok terén. Van egy ismerősöm, simán elvárta tőlem, hogy munka után még 50 percet - 1 órát utazzak egy kávézóba, ami még csak a házamhoz útba se esett, miközben neki csak le kellett sétálnia oda. Vagy hétvégén a házához közeli helyekre hívott, sokszor a saját házába, néha én 1,5 órát utaztam, amíg neki csak fel kellett öltöznie és akkor telt be a pohár amikor egyszer megkért, hogy ne késsek...

Azért telt be a pohár emiatt a megjegyzése miatt, mert egy csomó találkozót szervezett az ő preferenciái szerint, de ha én javasoltam valamit, akkor az messze volt neki, mert 10 percet utaznia kellett volna vagy nem is reagált rá.

Más ismerősök is vannak így, van aki simán lexarja, hogy 3 órád elmegy az utazással, hogy meglátogasd őt. Bezzeg, ha azt kéred, hogy egyszer jöjjön ő vagy találkozzatok olyan helyen, ami egyenlő távolságra van, akkor neki fáj a lába, sok a dolga... aztán ha nem mész, kikéri magának, hogy miért nem mész.

2024. ápr. 14. 17:07
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
En úgy oldottam meg hogy nem ismerek senkit es nem is akarok
2024. ápr. 14. 18:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Amikor tudom, kerülöm őket.
2024. ápr. 14. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!