Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyi igaz barátod van?

Mennyi igaz barátod van?

Figyelt kérdés

Kort írhattok.

Kíváncsi vagyok hány éves korban könnyebb, nehezebb barátokat találni.

2024. ápr. 7. 14:39
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
2 igaz barátom van.
2024. ápr. 25. 22:22
 22/27 anonim ***** válasza:

Talán 1 és ezt az idő mondta meg. Együtt jártunk középiskolába, most 50+ és tartjuk a kapcsolatot. Fiatal koromban volt sok barátnőm az egyetemen, azt hittük ezek a barátságok egy életre szólnak, de nem sajnos. Ki előbb ki utóbb elkopott. Azután akadt a munkatársaim között is, de volt sok csalódás meg barátságot színlelő érdek kapcsolatok. Most én így vén fejjel azt mondom, hogy mindegy milyen korban ismerkedsz, mert ismerkedni könnyű, de igaz barátra szert tenni nehéz és jó esetben ahogy idősödsz és egyre több tapasztalattal a hátad mögött egyre jobban ki tudod ismerni az embereket egyre kevésbé vágysz az emberek közeli barátságára.

53N

2024. máj. 1. 08:04
 23/27 anonim ***** válasza:
Egy se. Régóta nem is keresek barátot, alkalmi ismerőseim meg kollégák vannak, akikkel dumcsizok, nekem ennyibőven elég is.
2024. máj. 1. 09:35
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
0, azaz nulla.
2024. máj. 1. 12:22
 25/27 anonim ***** válasza:
73%

Én is nulla vagyok... izé, nekem is nulla van.

30f

2024. máj. 1. 17:29
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg 6, sokszor úgy érzem, mintga egyik se lenne az.
2024. máj. 1. 17:37
 27/27 anonim ***** válasza:

1 teljesen igazi, de van még 3 közeli.

35/F

2024. máj. 1. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!